Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 201412 yıl comment_249882 Arkadaşlar yakın zamanda direksiyondaki nikelaj soyulması problemi sebebiyle direksiyonum garantiden değişti. Başlangıcını tam olarak hatırlayamasamda yaklaşık o zamanlardan beri direksiyonda radyo kontrolunde problem yaşıyorum. Şöyle ki; kayıtlı radyo kanalları arasında ileri geri yaparken sistem kendini sürekli 1 numaralı kayıttaki radyoya atıyor. 3 den 4 e geçerken dahi çat diye 1. kanalda buluyorum kendimi. Direksiyondaki düğmeye çift bastığımda aynı problemi yaşatmıyor ancak bu sefer de iki kanal ileri gitmiş oluyorum. Radyonun bir resetleme menüsünü de bulamadım ne yapmalıyım bilmiyorum. Nasıl çözülür bu iş. Servise gitmek çalıştığım için problem oluyor servise gitmeden halletmek istiyorum mümkünse Radyonun bir sıfırlama seçeneği varsa yazılımsal hataya benziyor çözüleceğine inanıyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 201412 yıl Solution comment_249884 Arada kayıtlı olan bir frekansa ve kanal ayarına kilitlenemiyor, tüm frekansları tekrar kaydedin kanallara sorun gidecek. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 201412 yıl comment_249976 O sorun bende de var kayitları değiştirip duruyorum sonradan gene sapıtiyor 7 aydir sorun yoktu derdi neyse arada sapitiyor.Sorun direksiyon nikelajiyla bir bağlantisi yok ona denk gelesi tutmuş. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 201412 yıl Yazar comment_249986 Servet beyin dediğini yaptım problem çözüldü. Galiba şehir dışına çıkınca frekanslar değişince sapıttı sistem. Şuan ankara içindeyim problem yok Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın