Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 201412 yıl comment_248139 Aracım 1.6 ti-vct style, Son bir kaç aydır dikkatimi çekmeye başlayan şöyle bir ses duyuyorum, soğuk ilk çalıştırmada 2-3 dakika boyunca dikiş makinası sesi gibi bir ses oluşuyor. Sübap sesine benzetmeye çalışıyorum ama pek benzemiyor sanki, ses devam ederken gaza çok hafif bas çek yaptığımda anlık olarak kayboluyor, ısındıktan sonra her şey normal ses falan gelmiyor. Ben mi arabayı çok fazla dinlemeye başladım diyeceğim ama önceden gelmediğine eminim diyebilirim. Başına böyle bir şey gelmiş olan veya yorum yapabilen var mı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 201412 yıl comment_248169 benim eski era nın motoruda öyle çalışırdı.. şıkır-şıkır diye.. benzer sesleri subapların yaptığı söylenir, özellikle lpg kullanan. ama ben satan kadar da sattıktan sonra alan arkadaştada bir soruna sebep olmadı.. şu anda benim arabada da uğultu geliyor göğüsten, oldukça hafif-kısık bir ses...ilk çalıştırmada..eskiden yoktu..1.0 da ilk çalıştırmada zaten bazı sistem sesleri çıkıyor, ön panjur vs vb..30 sn de kesilir o ses..ama bu uğultu tuhaf bir şekilde çoğu ilk çalıştırma anında çıkıyor.. kaputu açıp dinlediğimde bu ses yok.yani motordan geliyorsa bile dışarı vermiyor. o yüzden kafaya takmıyorum şimdilik.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 201411 yıl comment_265659 benim eski era nın motoruda öyle çalışırdı.. şıkır-şıkır diye.. benzer sesleri subapların yaptığı söylenir, özellikle lpg kullanan. ama ben satan kadar da sattıktan sonra alan arkadaştada bir soruna sebep olmadı.. şu anda benim arabada da uğultu geliyor göğüsten, oldukça hafif-kısık bir ses...ilk çalıştırmada..eskiden yoktu..1.0 da ilk çalıştırmada zaten bazı sistem sesleri çıkıyor, ön panjur vs vb..30 sn de kesilir o ses..ama bu uğultu tuhaf bir şekilde çoğu ilk çalıştırma anında çıkıyor.. kaputu açıp dinlediğimde bu ses yok.yani motordan geliyorsa bile dışarı vermiyor. o yüzden kafaya takmıyorum şimdilik.. bu bahsettiğiniz sesle ilgili servise gittinizmi eğer gittiyseniz ne yapıldı ... Sorun çözüldümü yoksa devam mı Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 201411 yıl comment_265671 bu bahsettiğiniz sesle ilgili servise gittinizmi eğer gittiyseniz ne yapıldı ... Sorun çözüldümü yoksa devam mı Gitmedim, yoktu. Bugün tekrar farkettim, sanırım soğuk sbep oluyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 201411 yıl comment_265675 olabilir bikaç gündür sabahları çok soğuk oluyo ilk çalıştırmada da biraz bekleyince arabayı daha çok dinliyoruz galiba Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın