Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

İleri Defansif Sürüş Eğitimimden Görüntüler

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Bu yanlama işini öğrendikten sonra virajlarda lastik sesini duymasam olmuyor bazen esp bütün zevki mahfediyor olsada 14000 km'de arka lastikleri yedim gitti  :D bir gün o ses azrailin sesi olmaz inşallah. :kıhkıh:​ 

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Eğitimi veren kişi kurum adı nedir özel değilse?

Skid car işini denemek lazım bence de kesinlikle :)

Zevk vermez malesef. Sana Doğukan Manço'nunki gibi bir 200SX ayarlayalım :D

Bugün öğrendim. Sürüş Akademisi ekibiymiş bizim burda eğitim verenler. Çetin Büyükçınar isimli bir eğitmen vardı. Kamu kurumlarına, özel kurumlara vs eğitim veriyorlar. İnternet siteleri var bilgi alabileceğiniz.

Yanıtlama zamanı:

Arkadaki aparattan öndede olması gerekiyor. 

Bu şekilde skidcar eğitimi verilemez ki. 

Skidcarın amacı Yağmurlu Karlı Buzlu ve Mıcırlı zeminlerde aracın vereceği tepkileri taklit edip sürücüye tecrübe ettirmektir. Arka lastikler kar modundayken ön lastikler kuru asfalta basar ise bu sizi eğitmekten çok zarar verir. 

Çünkü sizin yaşamış olduğunuz bu tecrübe olayın gerçeği başınıza geldiğinde vereceğiniz reflex tepkisi olacağından ön lastiklerinizde aynı yol koşulunda olduğunda kumanda ettiğiniz tepkiyi alamayacaksınız. 

Sadece eğlenceye yönelik bir organizasyon olmuş.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Burda bu iş için elverişli hem asfalt hem de geniş bir alan yok. 4 tekere bu aparattan takılsa kontrol kaybedildiğinde araç durana kadar daha fazla kayacağından geniş alan olması gerek. Yoksa kullandığımda bende bunu dile getirdim; arka tekerler buz üzerinde ön tekerler normal yol tutuyor durumunda bu haliyle. dolayısıyla hiçbir yol şartı için gerçekçi bir eğitim değil. Eğitimi ben almadım ben sadece 2 tur bindim bu nedenle bunun açıklamasını nasıl yaptılar bilmiyorum ama tahminim araç kaydığında toplamak için neler yapılır refleksini yerleştirmeye çalışıyorlar diye düşünüyorum.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.