Jump to content
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız ×
  • Welcome!

Register now to access all features. After registering, you can post topics, reply topics, like users content, send private messages.
    This message will be deleted after you register.

Usb Şarj

Recommended Posts

Arkadaşlar merhaba aracimda kullandigim çakmakliğa takilan usb şarjin icinden devresini çikartip cam rezistasinin oldugu yerdeki boş düğmeye monte ettim fakat ķüllügü çikartip çakmak soketinden besleme almam gerekiyor sanirim ama nasil sökücegimi bilmiyorum daha önce forumda gördüm diye hatirliyorum fakat bulamadim

Edited by ömür ersoy

Şuraya bakarmısın?

verdiğiniz konuda müzik sistemi için usb den bahsetmiş ben cep telefonun çakmaklığa bağlanan usb  şarjını klima düğmelerinin altındaki boş düğmelere aktardım ama çakmaklığın arkasındaki soketten elektrik bağlantısnı almam gerekli  fakat çakmaklığı çıkartamıyorum bununla ilgili bilgi almak istemiştim.

Edited by ömür ersoy

verdiğiniz konuda müzik sistemi için usb den bahsetmiş ben cep telefonun çakmaklığa bağlanan usb şarjını klima düğmelerinin altındaki boş düğmelere aktardım ama çakmaklığın arkasındaki soketten elektrik bağlantısnı almam gerekli fakat çakmaklığı çıkartamıyorum bununla ilgili bilgi almak istemiştim.

Titaniumdaki tirnakli asılınca geliyor, yalnız biraz abanmak gerekiyor. Dün okumuştum başlığı araç styledi hatırladığım kadarıyla ornek bi fotograf eklerseniz yorum yapabilirim.

• 4 years later...

Merhaba

Bende klima düğmelerinin hemen altına hem çiftli USB şarj girişi.

Hemde araç içi ısıyı anlık gösteren ve akü akımını anlık djital gösteren gösterge yerleştirdim. 

İkisi bir yerde gösterge ve göstergeyi açıp kapamayı kontrol edebilen  kırmızı birde anahtar yerleştirdim.

Fotoğraf eklemeyi akıllı telefonundan zorda olsa anca başarabildım.

Eminim bu model kullanıcılara fikir olur.2.thumb.png.6955e690ceb2756897ca20b08dacf04c.png

--33 dakika sonra eklendi--

1.png

--43 dakika sonra eklendi--

2.png

3.png

Edited by Cengiz Yılmaz
Resim ekleme denemesi