Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 201412 yıl Yazar comment_247232 Ampullerin ciftine genelde 100 tl civari diyorlar yanliz aldigi fiyat iyi geldi bana 2 ay once ben sordugum gen 5 balast + osram d1s 450 fiyat vermislerdi bunun ampul tutucusu mercek mercek kapagi haric Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 201412 yıl comment_248271 Kargom bugun gelecek fotolarini paylasirim sakata gelmeyelim. Orijinal olup olmadigini anlariz Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 201412 yıl comment_248519 set geldi alelacele çekimler bunlar montaj sırasında tekrar yeni fotolar da eklenecek Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 201412 yıl comment_248531 set geldi alelacele çekimler bunlar montaj sırasında tekrar yeni fotolar da eklenecek Meşakkatli bir is. Daha once denedinizmi bilmiyorum ama yedek farlara denemenizi tavsiye ederim [emoji6][emoji106] Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 201412 yıl comment_248532 Maalesef yedek far da yok hic denemedim de ya allah diyip girisecegiz Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 201412 yıl comment_248534 Maalesef yedek far da yok hic denemedim de ya allah diyip girisecegiz Bende parcalari temin edip yapmaya karar vermistim ama yuregim yetmedi [emoji4] vazgectim. Forumlardan,daha once yapim asamalarini dikkate alarak yapin bence Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 201412 yıl comment_248536 taner var arkadaş saolsun o cesaretlendirdi. bi de bi kaç arkadaş da yapmış yapım aşamalarını da tam olarak yazmış gerisi artık yarına kaldı oturup bişeylerle uğraşacaz. yalnız anlamadığım şu? odaklama ve hizalama sırasında nasıl elektrik verip test edecez? Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 201412 yıl comment_248537 taner var arkadaş saolsun o cesaretlendirdi. bi de bi kaç arkadaş da yapmış yapım aşamalarını da tam olarak yazmış gerisi artık yarına kaldı oturup bişeylerle uğraşacaz. yalnız anlamadığım şu? odaklama ve hizalama sırasında nasıl elektrik verip test edecez? Yanlis yonlendirmis olmayayim ama orjinal ampulu takip akuye baglaniyor sanirsam Yapim asamalarini ve sonucunu bekliyoruz Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 201412 yıl comment_248556 taner var arkadaş saolsun o cesaretlendirdi. bi de bi kaç arkadaş da yapmış yapım aşamalarını da tam olarak yazmış gerisi artık yarına kaldı oturup bişeylerle uğraşacaz. yalnız anlamadığım şu? odaklama ve hizalama sırasında nasıl elektrik verip test edecez? güçlü bir güç kaynağına ihtiyaç var. En basiti bilgisayarın güç kaynağı olacaktır. Bilgisayara bağlı olmadan nasıl çalıştıracağınızı googledan öğrenebilirsiniz. Veya arabanın aküsünü söküp eve götürerek deneyebilirsiniz. 2.5 Akü sökülünce teyp için kod istiyormu bilmiyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 201412 yıl comment_249773 Toplam maliyet 1.000 tl yi bulur mu montaj fahil Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 201412 yıl comment_249778 Bulur far dahilndaha fazla da olabilir malzemelerinin kalitesine kalmis Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın