Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 201114 yıl comment_36797 Geçen Temmuz ayında ford otosanın piyasa araştırma işini yapan firmadan gelen bir yetkili ile konuşurklen ford otosanın kendini bilmez insanlarla çalıştığını, pek çok hususta kulaklarının tıkalı olduğunu ve keşke forddan araba almasaymışım daha iyi olacağını söyledi bunu piyasa araştırması yapan farklı bir firma söylüyor ve ford otosan bu araştırmaları yapsın diye bu adamlara para veriyor. ford otosana sesinizi yükseltmeniz sadece ses tellerinizin daha fazla elastikiyet kazanmasına neden oluyor. en son ki görüşmemizde "bu arada zırt pırt aralar beni" mümküse beni bir daha rahatsız etmeyin diye özellikle mesaj gönderdim. Yok aslında birbirinden farkları... Mesela ben bir firma için piyasa araştırması yapıyor olsam ve ekmeğini yesem asla 3.kişilere böyle bir açıklama yapmam Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 201114 yıl Yazar comment_36872 Arkadaşlar bu ses gelme olayında herhangi bir şey yaptıran var mı? Sırf bu yüzden arabayı satmayı bile gündeme alacağım neredeyse ama ah içimdeki focus sevgisi var ya frenliyor beni. Birde araba sabahları harıltılı çalışıyor proğram atınca düzeliyormuş hiç yaptıran var mı? Ben buğün servisten randevu almıştım bir terslik çıktı gidemedim bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 201114 yıl comment_36906 İzolasyon için 1000 lira mı?!? Ben Focus umun ön konsolunu izole ettirmiştim net hatırlamıyorum ama 150-250 lira arası bir tutarı vardı.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 201114 yıl comment_36915 Başından göndermek istemiş resmen servis yetkilisi Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 201114 yıl Yazar comment_37198 iyi akşamlar buğün servise gittim gelen sesler ve proğram attırmak için. Öncelikle gelen sesleriçin servisteki arkadaş izolasyon yaptırmamı tavsiye etmedi arabanın sağını solunu söktürme dedi. Sensörlerin oradaki plastik parçaya tek taraflı bant koydular ses bi nebze kesildi,arka kapıdan ses geliyordu kapılardaki kilitleri gress yağ ile yağladı ses yok gibi... sabahları harıltılı çalışması için bir proğram vardı onuda otosan mail ile durdurmuş sıkıntı veriyormuş tekrar göndereceklermiş sonra gideceğim. Bu arada servisteki arkadaşlardan biri benzinli focusların aktarmalarında sıkıntılar yaşandığını bu yüzden ford un kafasının çok ağrıyacağını söyledi ne kadar doğru bilemiyorum... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 201114 yıl comment_37213 O benzinli focus konusu biraz farklı. Ford pistonları Mahle adında bir firmadan alıyor ve Mahle şu an üretimi yetiştiremiyor. Yetiştirememesinin nedeni ise Ştudgardtaki fabrikadan üretimi kaydırıyor olmaları. Dolayısı ile 1.6 benzinli focusun üretiminde de sıkıntı var şu an. Şubat öncesi teslimde yeni sipariş alamıyorlar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 201114 yıl Yazar comment_37217 O benzinli focus konusu biraz farklı. Ford pistonları Mahle adında bir firmadan alıyor ve Mahle şu an üretimi yetiştiremiyor. Yetiştirememesinin nedeni ise Ştudgardtaki fabrikadan üretimi kaydırıyor olmaları. Dolayısı ile 1.6 benzinli focusun üretiminde de sıkıntı var şu an. Şubat öncesi teslimde yeni sipariş alamıyorlar. dediğiniz gibi satış danışmanı ile bir süre sohbet ettik benzinli focus yok dizel var dedi kaç müşteriye banada sıkıntı var fordun başı fena ağrıyacak dedi ne kadar doğru bilmiyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 201114 yıl comment_37219 Fordun başı falan ağrımaz. Sorun yeni bir sorun değil çünkü. İşin arka tarafı çok farklı ancak public ortamda paylaşabilme şansım yok malesef. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 201114 yıl comment_37225 piyango çıksın aston martın rapıde alacam onda ses olmaz sanırım Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın