Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 201412 yıl comment_241954 Arkadaslar yag,yakit,hava ve polen filtrelerini kendim degistirmek istiyorm,hava ve polen kolay onu sorun etmiyorm fakat yag,yag filtresi ve yakit filtresini kriko yardimi ile degistiren varmi acaba. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 201412 yıl comment_241955 bende geçen ay serviste değiştirdim işçilik ücretsiz parçalarda %25 indirimliydi ona rağmen 310 lira fatura kestiler kendin değiştirmesen bile servise gitme Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 201412 yıl comment_241957 Arkadaslar yag,yakit,hava ve polen filtrelerini kendim degistirmek istiyorm,hava ve polen kolay onu sorun etmiyorm fakat yag,yag filtresi ve yakit filtresini kriko yardimi ile degistiren varmi acaba. Polen filtresinin yeri nerde? kabin içinden mi değişiyor? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 201412 yıl Yazar comment_241960 bende geçen ay serviste değiştirdim işçilik ücretsiz parçalarda %25 indirimliydi ona rağmen 310 lira fatura kestiler kendin değiştirmesen bile servise gitme Turkiyede benzin istasyonlari bedava degistiriyor fakat bizim burdaki bugun apk(vize) icin gittigim yetkili servis yag,yakit,hava ve polen filtreleri degisimi icin ki bu burda buyuk bakim demek 450 euro istedi orjinal filtreler internette 62 euro gibi bir fiyat ama beklemem gerekiyor gelmesini,parcacilarda 83 ile 133 euro arasinda yag haric sadece filtreler.Servise yaptirmayacagim asikar diger servislerde 30,40 euro arasinda degistiriyor ama yapabilirsem kimseye eyvallah etmek istemiyorm. Polen filtresinin yeri nerde? kabin içinden mi değişiyor? Evet gaz pedalini sokerek degistiriliyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 201412 yıl comment_242003 Bilemeyen birini cok ugrastiri kolay gibi gorunsede zahmetli bir is. Lift lazim oncelikle. Takim seti lazim vs vs. 25 liraya sanayidw her usta degistirir. Elinize yag bulastirmaya degmez kisacasi. Esnafta kazansin. . Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 201412 yıl comment_242006 Kriko ile zor, aracın kanalda düz durması lazım ki karterdeki tüm yağ boşalsın. Alternatif ayak temin edip kriko ile bu ayaklar üzerine kaldırmak düşünülebilir. Sonuçta güvenlik açısından da riskli. Almanya'da bolca halden anlayan Türklerin işlettiği tamirhaneler var, sizde yok mu? Ben olsam parçaları online alır ve ucuza yapan bir tamirhanede yaptırırdım. En azından yağ değişimini... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 201412 yıl Yazar comment_242024 Ben birazda bu islerle ugrasmayi sevdigimden kendim yapmak istedim,ama en iyisi 30 40 euro verip degistirtmek gibi gorunuyor zira arac egik durumdayken icinde kalacak yagi unutmusum ben. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 201412 yıl Yazar comment_242058 Bugun hallettim butun isleri cok sukur ve isin en guzel tarafi bundan sonra gidecegim ustayi buldum zira yurt disinda usta bulmak cok zor.Malzemeler+iscilik 97 euroya bitti yetkili servis fiyati 450 euroydu Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın