Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Ford Focus Mk1 Kavrama Sorunu

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Herkese Merhaba,

Uzun sürenin ardından tekrar foruma göz atıyım dedim ama bu sefer sebebim tecrübeli abilerime danışmak :)

Aracım Focus Mk1 2004 Hatchback orjinal 45000 km de. Sabancı üniversitesinde okuyorum ve geçen gün sahilden okula gelirken sabiha bağlantı yolundan orhanlıya dönerken vitesi 5-4-3 yaptım 5 te 150 4 te 120 3 te 100 şeklinde ve Bamm. Sağa döndüğüm an araç vitesten çıktı ve ileride sağda durdum. Aracın motorunda devirlenmesinde hiç bir sıkıntı yok fakat 1 e takıp ayağımı debriyajdan tamamen çektiğimde sadece yarı kavrama yapıyor hatta yarı kavrama bile yapmıyor. Şans eseri yoldan geçen bir abi okula kadar çekti aracı orda yatıyor zavallım. Ben problemin debriyaj setinde olduğunu düşünüyorum. Servisi de aradım onlarda debriyaj seti değişicek dediler fiyatı işçilik dahil %24 indirimle 1600 TL denildi. Sorduğumda da bunu kasko karşılamaz kasko aracı buraya çekiciyle getirirseniz onu karşılar dedi. Öğrenci olarak 1600 TL ye şılak diye ödemem imkansız sizden ricam alternatif önerileriniz varsa yada gözümden kaçan olaylar yardımcı olmanız. 

Şimdiden teşekkürler iyi forumlar.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Tuzla Oto Sanayide tavsiye edebiliceğiniz bir yer ve usta var mı acaba? 

Yanıtlama zamanı:

Dostum gel beraber benim tamircime götürelim inan daha ucuza yaptırırız malzemeleri senle beraber alırız malzeme parası fazla tutmaz değişim ücreti işçilikte 50 yada 70 lira veririz işlem biter.

hiç yoktan tanıdık bir yer gerekirse söyleriz bütün detaylarına bakarlar.

Ömer Osman Özün tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

bende tuzlada oturuyorum fakat bütün bakımları kartal oto sanayide barış otoya götürüyorum isterseniz yardımcı olabilirim. ortalama baskı balata bilye orjinal parçalarla 600 civarı tutar tahminim.

Yanıtlama zamanı:

O kadar tutmaz orjinal baskı balata 275 TL ye geliş fiyatına alıyorum :)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Hepinize teşekkürler kafamda fiyatlar şekillenmeye başlamıştı ki Ömer'in mesaj dikkatimi çekti.

O kadar tutmaz orjinal baskı balata 275 TL ye geliş fiyatına alıyorum :)

Ömer bu fiyata  birde bilya setini eklicez sanırım. İşçilik benim tanıdığım yer 150 - 200 dedi. Özellikle bilya işçiliği önemli bildiğim kadarıyla 50-70 çok uygun fiyatlar yanlış anlaşılmak istemem ama ister istemez bir şüphe uyandırıyor :) 

Bu arada bir sorum daha olucak kasko ile çekici ayarladığımda istediğim yere mi götürüyor yoksa en yakın servis ve benzeri koşullar var mı?

Yanıtlama zamanı:

şanzıman indirip 50-60 tl işçilik alıcak usta varsa ellerinden öpmek lazım...

200 baskı balata

175 orj bilye

125 işçilik diye aklımda kalmış fiyatlar.

emreakyol tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Dostum gel beraber benim tamircime götürelim inan daha ucuza yaptırırız malzemeleri senle beraber alırız malzeme parası fazla tutmaz değişim ücreti işçilikte 50 yada 70 lira veririz işlem biter.

hiç yoktan tanıdık bir yer gerekirse söyleriz bütün detaylarına bakarlar.

bu fiyata baskı balata değiştiririm diyen ustadan korkmak lazım bence.

• 3 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Yok ya korkmayın benim aracım tıkır tıkır çalışıyor tabi bütün herkeze yapmıyor sadece benim referansım ile gidenlerden bu alınıyor.

Ürün parçaları hatta gidip kendiniz berber alıyorsunuz eğer sağlam ise o malzeme asla inkar etmez ve değiştirmez size söyler bilgi verir sağlam yada değişir ise sizin için uygun olur diye.

Benim aracım saat gibi çalışıyor şu zamana kadar hiç arızalanmadı ( maşallah )

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.