Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 201114 yıl comment_20933 Tamamen Yeni 2012 BMW 3-Serisi (F30) Sedan, Kamuflajsız Casus Fotoğrafları İle Gündemde Hafta sonu boyunca F30Post forum sitesinden yayınlanan, düşük çözünürlüklü BMW otomobilin iddiaya göre yeni 2012 BMW 3-Serisi (F30) sedan olduğu belirtiliyor. Tamamen emin olmasak da, fotoğrafların bir promosyon malzemesinden elde edildiğini düşünüyoruz. Bununla beraber, videodan ekran yakalaması şeklinde yapılmış olması ya da broşürden taranmış olması ağır basan ihtimaller. Görüntülerin nereden geldiği netlik kazanmasa da, yeni nesil 2012 3-Serisi sedan, BMW’nin mevcut kasa tasarımından ödün vermeden geleneksel çizgileri koruduğu akabinde son nesil 5 Serisinin evrimsel genlerini de taşıyacağı açıkça ortada. Son olarak, bu yeni Bavyeralının, halefi kadar başarılı olup olmayacağını ise zaman gösterecek. Kaynak: http://www.turkeycar...i-ile-gundemde/ Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 201114 yıl comment_20948 rejime sokulmuş 5 serisi gibi duruyor Eski BMW leri istiyorum ben Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 201114 yıl comment_21034 Bende tam tersi yeni nesil BMW'leri tasarım olarak daha çok seviyorum. Özellikle 2000-2005 arası modelleri. Bu resimdeki yeni jetta gibi çıkmış sanki Hasan'cım eline sağlık bu arada paylaşım için. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 201114 yıl Yazar comment_21038 Ne jetta sı yav...Salla jettayı...Yakından uzaktan jettayla alakası olmamalı bu aracın..Tip olarak küçük bmw 5 e benziyor... Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 201114 yıl comment_21067 Ne jetta sı yav...Salla jettayı...Yakından uzaktan jettayla alakası olmamalı bu aracın..Tip olarak küçük bmw 5 e benziyor... Bunun alakası yok ama jetta çakma BMW gibi duruyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 201114 yıl comment_21086 sağol Hasan'cım. Bir gün BMW sahibi olmak : Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın