Doğan Kurban Oluşturma zamanı: Nisan 7, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Nisan 7, 2014 (düzenlendi) Bu fotoğraflarımı çoğunluğu Mardin de olmak üzere Eymir ve Mardin hatırası olarak beğenilerinize sunmak istiyorum. Nisan 7, 2014 Doğan Kurban tarafından düzenlendi 8 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2014 Fotoların arasına boşluk koyabilirsek nefis olacak.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2014 (düzenlendi) Fotoların arasına boşluk koyabilirsek nefis olacak.. Sonradan gördüm yazdığınız yoksa boşluk bırakacaktım Heh oldumu. ? Nisan 7, 2014 Doğan Kurban tarafından düzenlendi 6 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2014 Macrolar çok iyi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2014 Sonradan gördüm yazdığınız yoksa boşluk bırakacaktım Heh oldumu. ? Nefis oldu... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2014 Nefis oldu... Eve geçince düzenliyim arada silinen oldu.Evde esas Mardin fotoları var.Serdar nerelerde heç sesi çıkmıyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2014 İlk mesajdaki 4 numaralı foto (yaprak) çok iyi, masaüstü resmim yaptım abi izninle 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2014 Arkadaşlar tüm fotolarım aksini söylemediğim taktirde (Özel birşey olmadığı taktirde yani) kullanımınıza ve dağıtımınıza açıktır.Beğenileri görüyorum acımasızlığınızı ve eleştirilerinizi de bekliyorum.Sevgilerimle. İlk mesajdaki 4 numaralı foto (yaprak) çok iyi, masaüstü resmim yaptım abi izninle Her zaman. Son fotoda benim ha bu arada. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2014 Serdar nerelerde heç sesi çıkmıyor. Serdar Yaman checked in at a place on Foursquare — Tur-man Filtre Fil Filtre Bolge Bayii'de. 19 dk. · Foursquare · 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2014 Doğan,beğen i tıklamıştım ama bir de yazma gereği gördüm, gerçekten beğenilmeyecek gibi değiller..Eline emeğine sağlık.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2014 Doğan,beğen i tıklamıştım ama bir de yazma gereği gördüm, gerçekten beğenilmeyecek gibi değiller..Eline emeğine sağlık.. Kısmetse abi bu yıl doğa gezileri yapıp daha güzellerini çekmek için uğraşcam. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2014 Eve geçince düzenliyim arada silinen oldu.Evde esas Mardin fotoları var.Serdar nerelerde heç sesi çıkmıyor. geldim abi iyi gezmişsin... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2014 geldim abi iyi gezmişsin... Evet gezdik baya.Bak fotoları koymayı benden fotolardaki yerleri anlatması senden.Evde yaklaşık 200 tane daha Mardine ait foto var. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cem aksoy Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2014 (düzenlendi) üstad ikinci resim kayıklı olan harika bir resim olmuş. peşinden yaprak ve dalların arasından gün batımı seyri.diğerleri de güzel ama bence kayıklı olan bir farklı olmuş Nisan 7, 2014 cem aksoy tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 7, 2014 üstad ikinci resim kayıklı olan harika bir resim olmuş. diğerleri de güzel ama bence o bir farklı olmuş Evde çok benzer şekilde (karabatak galiba) kuşların da var.Bulabilirsem eklerim.Daha acemiyim Cem abi ve diğer arkadaşların değerli yönlendirmeleriyle daha iyi geliştireceğim umarım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap