Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Motor Soğukken Gaz Yememe Ve Dalgalanma

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

aracım 2012 model lpg li..son zamanlarda sabahları aracı çalıştırdığımda motor dendesiz çalışıyor.sallantı yapıyor ısıtmadan yurürseniz gaz yemiyor sonradan atılıyor araba.birde 2200 devirde boş gaz verirseniz araba bildiğiniz sallanıyor titriyor.. 3 servisede gittim ankarada sorunu çözemediler ateşleme bobini değişti fayda yok lpg de garantiden enjoktörler değişti fayda yok program atıldı fayda yok elektrotlu buji ile değişim yapıldı fayda yok ....aracı benzindede kullansam aynı sıkıntıyı yapıyor 1 depo kullandım benzinde ama yine aynı akıl verecek olan varsa sevinirim...cevaplar için şimdiden teşekkürler

Yanıtlama zamanı:

vay arkadaş kimsenin fikri yok heralde.....neyse canınız soğolsun arkadaşlar

Yanıtlama zamanı:

3 servis çözememiş biz oturduğumuz yerden fikir verir birde çözersek, ödül almamız gerekir sanırım :)

lpg'li aracı yetkili servislere aldıklarından dolayı sevinmek lazım (yetkili ise tabi)

Yanıtlama zamanı:

3 servis çözememiş biz oturduğumuz yerden fikir verir birde çözersek, ödül almamız gerekir sanırım :)

lpg'li aracı yetkili servislere aldıklarından dolayı sevinmek lazım (yetkili ise tabi)

yetkili servis tabikide.ne zaman konu açsam aracım lpg li diyosun elde olan bu abi yapacak bişey yok ben çözüm değil fikir istiyorum birinin tanıdığı iyi bi usta veya olurya daha önce başına böyle bişey gelen varsa fikir alış verişi maksat......sırf sen dalga geçiyon diye söz bidakine hb dizel focus alacam....oğlan büyüdü artık bagaj hacmi azda olsa olur..

Yanıtlama zamanı:

yetkili servis tabikide.ne zaman konu açsam aracım lpg li diyosun elde olan bu abi yapacak bişey yok ben çözüm değil fikir istiyorum birinin tanıdığı iyi bi usta veya olurya daha önce başına böyle bişey gelen varsa fikir alış verişi maksat......sırf sen dalga geçiyon diye söz bidakine hb dizel focus alacam....oğlan büyüdü artık bagaj hacmi azda olsa olur..

Ben dalga geçmiyorum ama. Forumu sadece sizin başlıklarınız ile takip etmezseniz algıda seçicilik değişebilir ve karakterimi tanırsınız. 

Olmayan birşey için sitemli tepki koydunuz ve cevap verdim. Ek olarak dalga geçecek kişi bu cevabı beklemez, verirdi :yeah:

Kolay gelsin.

Yanıtlama zamanı:

Ben dalga geçmiyorum ama. Forumu sadece sizin başlıklarınız ile takip etmezseniz algıda seçicilik değişebilir ve karakterimi tanırsınız. 

Olmayan birşey içim sitemli tepki koydunuz ve cevap verdim. Ek olarak dalga geçecek kişi bu cevabı beklemez verirdi :yeah:

Kolay gelsin.

eyvallah sağol abi....sen öyle diyorsan öyle olsun

Yanıtlama zamanı:

Olay benzin lpg veya dizel olayi degil bence benimki 2013 dizel aynisi bende de var ustelik ilk gunden beri var. Ama ben kafaya takmiyorum bu motorun karakteri boyle heralde diye düsünüyorum

Yanıtlama zamanı:

Olay benzin lpg veya dizel olayi degil bence benimki 2013 dizel aynisi bende de var ustelik ilk gunden beri var. Ama ben kafaya takmiyorum bu motorun karakteri boyle heralde diye düsünüyorum

Bende de aynı sorun vardı bir müddet önce, sonra kendiliğinden geçti. Son birkaç gündür tekrar başladı. Motoru çalıştırdıktan sonra ilk dakikalarda özellikle 1.vitese ilerlerken bir dalgalanma sallama yapıyor motor. 2.3. viteste böyle bir durum yok. daha sonrada tekrarlamıyor. Sadece soğuk motorda ilk anlarda. Aracım dizel. 

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.