Yanıtlama zamanı: Mart 28, 201412 yıl comment_232192 Merhaba arkadaşlar bu sorun bana kafayı yedircek. Konu başlığında yazdığım gibi araba sadece 2. vites 2200 3000 devir arası sabit gazda giderken tekliyor. Bu sorunu hiç yaşayan varmı? Bu sorun yüzünden yapılan ve değişen parçalar. Ateşleme bobini, buji ve kabloları, rolanti valfi değişti. Krank pozisyon sensörü, gaz kelebeği sensörü yenisi takılarak denendi olmayınca eskileri geri takıldı. Boğaz kelebeği temizliği yapıldı. Bu arada akü ve şarj dinamosu da yeni. Ne yaptıysam olmadı. Çok acil yardımlarınızı bekliyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 28, 201412 yıl Yazar comment_232432 Evet lpgli ama sorun hem benzinde hemde lpgde yapıyor. Lpg beynini komple iptal edip elektrik bağlantısı dahil iptal edilip 100 km yakın benzinde yol yapılmasına rağmen sonuç aynı. Mart 28, 201412 yıl ibrahim özcan tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 28, 201412 yıl comment_232439 Eğer LPG yağlama yapmıyor ise pistonlarda tıkama yapar peki LPG boş iken benzinde yapıyor mu bu hatayı hiç ? Mart 28, 201412 yıl Ömer Osman Özün tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 28, 201412 yıl comment_232449 Evet LPG bitik olduğunda, Peki dostum motor şu geçişleri yanı soğutucu özelliğini yapmaz ise aynı sorunu verebilir ( Kireçlenme ) den de yapabiliir Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 28, 201412 yıl Yazar comment_232461 Ilk lpg bitip benzine geçtiğinde farkettim bu sorunu yavaş yavaş giderken yani lpg bitikken de yapıyor. Soğutma sisteminde bir sorun olduğunu zannetmiyorum. Antifirizi falan tam su eksiltmiyor. Kaçak falan da yok. Sadece 2. vitesde ve o devirlerde sabit gazda yapması ilginç bi bağlantı kuramuyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 28, 201412 yıl comment_232471 Şanzuman kalıyor geriyor dostum..Dişlerden birinde yada gaz telinde olabilir. Sıkıntın.. Diğer bütün hepsini değiştirip denemişsin. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 28, 201412 yıl Yazar comment_232476 Valla ne bileyim şanzımanda nasıl bir sıkıntı olabilir. Tamircilerin bir kaçı da beyinden olabilir dediler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 28, 201412 yıl comment_232482 Başka viteste yapmadığına göre yazılım attırmayı dene ilk önce düzelmez ise artık Ford servisine danışman gerekli Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 28, 201412 yıl Yazar comment_232484 Yazılım da atıldı daha önce ama ondan değil heralde. Servis de lpg var diye içeri bile almıyor. Ne yapcaz bilmem. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 28, 201412 yıl comment_232487 Dostum, İstanbulda olsaydın tamircime götürür baktırırdım burada LPG de olsa tanıdık olduğu için her yerine bakarlar eğer 6 nisanda sende gelecek isen burada tamircime gösterebiliriz. Ama tavsiyem servistir. benim başıma gelmedi bende de 2005 ghia var ama allaha şükür zerre ses yok ve titreme yok garajda bakıyorum. Ancak bakıma girmesi şarj senin arabanın Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 28, 201412 yıl Yazar comment_232492 Saol valla şansımı bi daha deniyim serviste olmazsa istanbula gelmem zor iş dolayısıyla. Var bi sıkıntı ama hayırlısı artık. Başka fikri tavsiyesi olan varsa bekliyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 29, 201412 yıl comment_232589 Benim ilk aracım olan 2000 model focusumda da benzer bir tekleme vardı ama benimki klima açıkken yapıyordu. Sanırım klimanın gazı çok azaldığında yapıyormuş diye söylemişti ustalar. Siz klimadan bahsetmemişsiniz, zaten bu mevsimde klima kullanmadan da binmiş ve denemişsinizdir muhtemelen. Sadece 2.viteste yapıp diğer zamanlar yapmaması eğer şanzımanda bir sıkıntı yoksa yazılımsal olabilir gibi geliyor bana. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 29, 201412 yıl Yazar comment_232766 Bana da öyle geliyor ama iyi bir usta bulmak çok zor. Bişey bulamayınca beyinden deyip çıkıyorlar işin içinden Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın