Yanıtlama zamanı: Mart 25, 201412 yıl comment_231297 2011 focus collection aracım için siteden bi arkadaşımızdan far sensörü ve flow me satın aldım,bugun eskişehir sanayisinde en az 20 elekrtikci ve elektronikci gezdim hiç biri bağlayamayız dediler.en son bitane bulduğum ise 150 tl para ve aracımın 1 gün onda kalmasını istedi.bana bu konuda yardımcı olacak varsa çok sevinirim.lütfen yardım teşekkürler Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 25, 201412 yıl Yazar comment_231376 saol kardeşim ankaraya işim düşerse aklımda olsun.sadece bunun için ankaraya git gel 200 tl masraf olur zaten Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 25, 201412 yıl comment_231382 Ürünün markası ne ? Talip eren'den mi aldınız ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 25, 201412 yıl comment_231400 evet talip erenden aldım Talip bey burada da üye ve satışı devam ediyor.Sattığı ürünün desteğini de vermek zorunda kısmen memnun değilseniz bunu da iletebilirsiniz kişiler ona göre tercih eder. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 25, 201412 yıl comment_231402 evet talip erenden aldım Talip abiyle görüşün... bi yere mutlaka yönlendirir sizi... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 25, 201412 yıl comment_231409 Talip bey burada da üye ve satışı devam ediyor.Sattığı ürünün desteğini de vermek zorunda kısmen memnun değilseniz bunu da iletebilirsiniz kişiler ona göre tercih eder. montajla desteğin ne alakası var yaw, ürün ile birlikte hangi kablonun ne olduğu yazılı gelmiştir daha da ne desteği olacak. bide burada da derken, zaten siteden demiş Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 25, 201412 yıl comment_231410 montajla desteğin ne alakası var yaw, ürün ile birlikte hangi kablonun ne olduğu yazılı gelmiştir daha da ne desteği olacak. bide burada da derken, zaten siteden demiş Sağolsun gereken desteğide veriyo kendisi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 26, 201412 yıl Yazar comment_231590 saolun yakup bey,ama saolsun talip usta gayet ilgilendi,zaten burada bu konuyu açmamı o söyledi belki eskişehirde bağlatan biri çıkabilir diye veya kendisi bağlayıpta sana yardımcı olabilir diye.ozan karsavuran arkadaşım tabiki bağlantı şemasıyla geldi ürün.ama önemli olan bağlantı şeması deyil onu bağlaya bilecek olmak.sanırım senin kafan çok çalışıyor bu konulara yukardada yazdım 20 elektrikci ve elektronikci gezdim hiç biri yaparım demedi demekki herkes senin gibi zeki değil Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 26, 201412 yıl comment_231591 Talip bey keşke ilk mesajınız tıpkı sonuncu gibi açık seçik yazsaydınız . Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 26, 201412 yıl comment_231617 saolun yakup bey,ama saolsun talip usta gayet ilgilendi,zaten burada bu konuyu açmamı o söyledi belki eskişehirde bağlatan biri çıkabilir diye veya kendisi bağlayıpta sana yardımcı olabilir diye.ozan karsavuran arkadaşım tabiki bağlantı şemasıyla geldi ürün.ama önemli olan bağlantı şeması deyil onu bağlaya bilecek olmak.sanırım senin kafan çok çalışıyor bu konulara yukardada yazdım 20 elektrikci ve elektronikci gezdim hiç biri yaparım demedi demekki herkes senin gibi zeki değil Yanlış yerlerde geziyorsunuz demektir, yada Eskişehir'de oto elektrikci yok. O sema bide lambali kablo olsun kendiniz bile takarsınız. Altı üstü deneyerek ilgili kablolar bulunup bağlanacak. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 26, 201412 yıl comment_231619 Yanlış yerlerde geziyorsunuz demektir, yada Eskişehir'de oto elektrikci yok. O sema bide lambali kablo olsun kendiniz bile takarsınız. Altı üstü deneyerek ilgili kablolar bulunup bağlanacak. Ozan follow me home bağlantısı biraz karışık... Yanlış bağlantıda kontağı kapattığın halde araç çalışmaya devam ediyor far anahtarını kapayınca stop ediyo Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 26, 201412 yıl comment_231624 Ozan follow me home bağlantısı biraz karışık... Yanlış bağlantıda kontağı kapattığın halde araç çalışmaya devam ediyor far anahtarını kapayınca stop ediyo Ne kadar karışık olursa olsun, ne yapılması gerektiği yazıyor icinde adamın düşünüp çözmesi gereken bir durum yok. Dediğin olayda bir diyotluk olay. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 26, 201412 yıl Solution comment_231674 Adaşıma yardımcı olmak istedim,hala da arayıştayım.Eskişehir den yine bir focus sahibi arkadaşımıza aynı modülü vermiştim,o nu aradım ama onlar da kendileri bağlamış.Türkiye nin hemen her yerinde oto elektrikçilere telefonla destek vererek montaj yaptırıyorum,henüz Eskişehir de denk gelmedi Talip arkadaşımla da konuştuk,bir kontrol lambası olursa telefonla görüşerek kendimiz de bağlarız aslında. Stop etmeme olayı montajla alakalı bir durum.Far anahtarına gelen 2 tane,bazı modeller de 3 tane kontak çıkış voltajı var,bunlardan doğru olanı deneyerek bulmak ve bağlantıyı buraya yapmak lazım.O zaman stop etmeme sorunu olmaz.Başlarda bizde bu hataya düştük,bulduğumuz ilk kontak çıkış voltajına bağlayınca şansa kalıyor,yanlış kablo ise bu durum olabilir.Aracın ve farların çalışmasına bir etkisi olmaz. Mart 26, 201412 yıl Talip Eren tarafından düzenlendi Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın