Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus Mk3 Park Ampulü Yer Değişimi.

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

FOCUS  MK 2.5  aracımı sattıktan sonra. led park lambalarımı söküp. yeni aldığım focus mk3 e takarken bir şey keşfettim.

visyqxtl.jpg

http://imageshack.com/a/img822/9923/fqsy.jpg

Park ampulü takılırken yanlışlıkla ampulü far kasasının arkasına sallamışım. bendeki led ampul 6 lı olduğundan ve direk karşıyı aydınlattığından çok verimli olmadı ama resimde kırmızı çizili olan yerler bembeyaz oldu. 20 25 ledli park ampulleriyle o kısımların tamamen beyaz olacağını düşünüyorum.

Sadece parklar açıkken etkili yanar ama akşam kısa farlar çalıştığında pek farkedileceğini sanmıyorum.

Lazım olan malzemeler 20 tl karşılığında alınabilecek 16-20 led li dipsiz park ampulü.

Max iş süreside 30 dakika..

Özellkle akşam aracı kumanda ile açınca otomatik yanan parklar sayesinde çok şık duruyor karşıdan.

• 4 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

FOCUS  MK 2.5  aracımı sattıktan sonra. led park lambalarımı söküp. yeni aldığım focus mk3 e takarken bir şey keşfettim.

visyqxtl.jpg

http://imageshack.com/a/img822/9923/fqsy.jpg

Park ampulü takılırken yanlışlıkla ampulü far kasasının arkasına sallamışım. bendeki led ampul 6 lı olduğundan ve direk karşıyı aydınlattığından çok verimli olmadı ama resimde kırmızı çizili olan yerler bembeyaz oldu. 20 25 ledli park ampulleriyle o kısımların tamamen beyaz olacağını düşünüyorum.

Sadece parklar açıkken etkili yanar ama akşam kısa farlar çalıştığında pek farkedileceğini sanmıyorum.

Lazım olan malzemeler 20 tl karşılığında alınabilecek 16-20 led li dipsiz park ampulü.

Max iş süreside 30 dakika..

Özellkle akşam aracı kumanda ile açınca otomatik yanan parklar sayesinde çok şık duruyor karşıdan.

Arka kısma düşürdüğünüz ampul size sıkıntı çıkarabilir.Far ayarı yapan motor kısımlarına sıkışırsa far ayar larınız çalışmaz.Dikkat ediniz görsellik ararken far dan olmayın yedek parça olarak değiştiremezsiniz.

• 10 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Merhabalar aracımın (focus 3 ) park ampullerini değiştirmek istiyorum farları sökmeden değiştirmek mümkün mü sökmeden değiştirenler varsa yazarsa sevinirim

Kadir Mermer tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Merhabalar aracımın (focus 3 ) park ampullerini değiştirmek istiyorum farları sökmeden değiştirmek mümkün mü sökmeden değiştirenler varsa yazarsa sevinirim

Şu başlığa bakabilirsin, birebir aynı konu elin girerse o araya sökersin girmezse de far sökmesi çok çok kolay.

Sen a konumuna yöneleceksin.

FocusClubTr--1425682347.png

Yanıtlama zamanı:

Şu başlığa bakabilirsin, birebir aynı konu elin girerse o araya sökersin girmezse de far sökmesi çok çok kolay.

Sen a konumuna yöneleceksin.

FocusClubTr--1425682347.png

İnşallah sökmeden halledebilirim eğer sökersem farları tekrar taktıktan sonra far ayarlarında problem yaşamaktan korkuyorum aslında .

Yanıtlama zamanı:

İnşallah sökmeden halledebilirim eğer sökersem farları tekrar taktıktan sonra far ayarlarında problem yaşamaktan korkuyorum aslında .

Bende de bu korku var :D çünkü bir kere servis farlarimi söküp takmıştı başka birşey için farlar uzayi aydınlatıyordu :D Şuan ayarı çok güzel bozmak istemiyorum. Bende de beyaz uzun farları var ama kaldi öyle takamadim
Yanıtlama zamanı:

Bende de bu korku var :D çünkü bir kere servis farlarimi söküp takmıştı başka birşey için farlar uzayi aydınlatıyordu :D Şuan ayarı çok güzel bozmak istemiyorum. Bende de beyaz uzun farları var ama kaldi öyle takamadim

ben iki kere soktum taktım hiçbir sorun yaşamadım

Yanıtlama zamanı:

ben iki kere soktum taktım hiçbir sorun yaşamadım

Oturursa sorun olmaz. 100 kere söküp takmışımdır heralde :D

Ben napar eder kesin birini yukari falan bakicak şekilde takarim :D
Yanıtlama zamanı:

Park ampullerini söktüm taktım bi zorluğu yok dikkatli yaparsam yeni ampullerimi alınca farları sökmeden değiştiririm diye düşünüyorum eğer bi sorun çıkarsada servisin yolunu tutarız [emoji3]

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.