Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Sony Ses Sistemi Radyo Kanal Geçişlerinde Sorunum Var

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Ön ayarlı (kayıtlı) radyo kanalları arasında ilerlerken, 3. kanaldan sonra tekrar başa dönüyor, yani 1., 2., 3. kanala gelince 4. kanala geçmiyor ve geri 1.kanala dönüyor.

4.kanala geçmek için hızlı hızlı 1, 2 ve 3. kanalı hemen geçmem gerekiyor. Öyle olunca da o kanallarda ne çalıyor duymadan 4'e geçmiş oluyorum.

Bu sorun sadece bende mi var acaba? Yada bi çözümü varmı?

(Anlamayanlar için video hazırlanıyor...)

Solved by Doğan Kurban

Yanıtlama zamanı:
  • Solution

Cumartesi bu konuyu servisle görüştük.Sony ses sistemi için ses ayarlarındaki haberler alternatif frekans felan yazan menüdeki tıkları kaldırdık.Normale döndü.Yanlış cevap vermemişimdir umarım.

Yanıtlama zamanı:

Bendede sony ses sitemi var ama bende böyle bir durum yok,sizdeki sorun nedir bilemiyorum ama normal gözükmüyor.

Yanıtlama zamanı:

Sanıyorum bu sorun sadece sony teyp ile ilgili değil,çünkü bizim radyoda da aynı sorun vardı hafta sonu. Kanalları değiştirdim,sorun çözüldü.

Yanıtlama zamanı:

Servisteki ustanın bana söylediği cümleyi aktarıyım.

'1-2-3 diye kanallarda ilerlerken sistem kaydettiğimiz kanallardan zayıf olana rastladığımızda onu yok sayıp başa döndürüyormuş.Tavsiyesi güçlü frekansı olan kanalları ayarlayın ' oldu.

Sonrada menüdeki o bahsettiğim düzeltmeyi yaptı ve düzeldi.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Cumartesi bu konuyu servisle görüştük.Sony ses sistemi için ses ayarlarındaki haberler alternatif frekans felan yazan menüdeki tıkları kaldırdık.Normale döndü.Yanlış cevap vermemişimdir umarım.

Bendede sony ses sitemi var ama bende böyle bir durum yok,sizdeki sorun nedir bilemiyorum ama normal gözükmüyor.

Sanıyorum bu sorun sadece sony teyp ile ilgili değil,çünkü bizim radyoda da aynı sorun vardı hafta sonu. Kanalları değiştirdim,sorun çözüldü.

Servisteki ustanın bana söylediği cümleyi aktarıyım.

'1-2-3 diye kanallarda ilerlerken sistem kaydettiğimiz kanallardan zayıf olana rastladığımızda onu yok sayıp başa döndürüyormuş.Tavsiyesi güçlü frekansı olan kanalları ayarlayın ' oldu.

Sonrada menüdeki o bahsettiğim düzeltmeyi yaptı ve düzeldi.

şimdi hemen bir koşu aşağı inip dediklerinizi denedikten sonra gelip sonucu sizle paylaşıyorum.

geliyorum 5 dakikaya :D

bu arada video hazır::

Halil İ. tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Tamam arkadaşlar TEŞEKKÜRLER... valla sorun sayenizde çözüldü!

MENÜ///SES AYARLARI/// menüsü içinde bulunan Alternatif Frekanslar üzerinde bulunan tik'i kaldırdım ve sorun çözüldü!

Bir de sağlam olsun diye Daha güçlü yayın yapan kanalları ayarladım kesin çözüm oldu.

Sorunum Düzeldi teşekkürler.

Yanıtlama zamanı:

Tamam arkadaşlar TEŞEKKÜRLER... valla sorun sayenizde çözüldü!

MENÜ///SES AYARLARI/// menüsü içinde bulunan Alternatif Frekanslar üzerinde bulunan tik'i kaldırdım ve sorun çözüldü!

Bir de sağlam olsun diye Daha güçlü yayın yapan kanalları ayarladım kesin çözüm oldu.

Sorunum Düzeldi teşekkürler.

Sevindim.Haberlermidir nedir o bende tıklı kalmıştı.Usb den müzik dinlerken zart zurt araya giriyordu.Onuda devreden çıkarsaydınız.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Sevindim.Haberlermidir nedir o bende tıklı kalmıştı.Usb den müzik dinlerken zart zurt araya giriyordu.Onuda devreden çıkarsaydınız.

Evet o seçili değildi zaten ben de hiç dokunmadım.. :)

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.