Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 201114 yıl Yazar comment_20122 Bu videoda CTR de iki kişi var, RS sadece sürücü ise Honda ya karşı haksızlık var demektir. Ama yinede 200 e kadar yan yanalar abicim 200 den sonra o hacimle o torkla bırakalımda geçsin RS Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 201114 yıl comment_20123 Hangi modeldi hatırlamıyorum, adamlar topu topu 5-6 kg ek yük yapmasın diye Ferrari nin en baba modeline ses sistemi koymamışlardı Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 201114 yıl Yazar comment_20125 Bu arada Honda nın motor uzmanı Ford un da yol tutuş ustası olduğu bilinir, iki markanın birbirine karşı performans ve sürüş kalitesinde üstünlük sağlamaları normal. Ford Transit i ilk çıkardığında zamanın değil minibüsleri, birçok sedan otomobillerinden bile daha hızlıymış. Virajları o kadar rahat dönermişki; bu yüzden hırsızların ve banka soyguncularının gözdesi haline geldiğinden Avrupa daki polis otoları modifiye edilmişler!! Honda motorlarını Ogün zaten yeterince anlattı, misal ben son kasa Civic leri seviyorum ama torkları zayıf geliyor, gene de motorun kullanım rahatlığı çok güzel; sesi ve yüksek devirlerdeki akıcılığı şiir gibi, insana derin bir sorunsuzluk garantisi veriyor sanki.. Nihayet benim gözümden bakabilen birisi varmış bu forumda. Allah razı olsun abicim senden. Düşüncelerime tercüman olmuşsun Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 201114 yıl comment_20128 Rica ederim Ogün .. Koyduğun videoda CTR nin vites değişmleri hep Vtec aralığında kalıyor çok iyi; böyle ayarlı viteslere bayılırım ve genelde de İtalyan modellerinde rastlamışımdır. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 201114 yıl Yazar comment_20130 Sürücüde kusursuz vites değiştiriyor. Ve hondanın doch vtec motorlarında her vitesin vites değiştirme devri farklıdır 200-300 rpm fark oynar aralarda iyi bilmek gerekir. CTRın sürücüsü onuda yapıyor dikkat edersen her vitesi farklı devirlerde değiştiriyor. Sonuç Tay gibi yürüyen bir CTR harika bir K20A2 senfoni orkestrası Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 201114 yıl comment_20134 Peki bir soru.. Sence güncel Accord 156Hp otm. ile Mondeo 1.6 160Hp "otobanda" son sürate yarışsalar kim alır? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 201114 yıl Yazar comment_20136 Abi Accordun gidişini biliyorum ancak mondeonunkini bilmiyorum o yüzden bişey diyemicem mondeo düz vitesmi ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 201114 yıl comment_20138 Mondeo da Powershift.. Ya ben kapıştırdığımdan değil merak ettim ondan, bilmiyorum sonucu ama yüksek devir çeviren güçlü bir motor turbo motoru geçer gibime geliyor. Turbo motorlarda üst devirler çok verimli olmuyor çift besleme ya da Alfa değilse! Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 201114 yıl Yazar comment_20141 abicim tahmini olarak şöyle olacak durum Hondanın otomatik şanzımanı pek iyi bi şanzıman değil powershiftin bırak elini ayağına bile su dökemez. O derece kötü + şanzıman koruması var performansa dezavantaj Kalkış anında mondeo başı çeker hızlar 100 ü geçtiğinde accord yavaş yavaş yetişmeye başlar. 160-170 lerde honda belki öne geçebilmiş olur ondan sonraki hızlarda mondeo tekrar alır gider diye düşünüyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 201114 yıl comment_20147 O zaman Mondeo 1.6 160Hp Power Shift her açıdan çok iyi ve mantıklı, arka tasarım hariç. 2.000cc ye ek para vereceğim kabul dersek 2.0T 250Hp Active Select Insignia.. Bu araç çok ilgimi çekmeye başladı. Ama Accord un da görünümü kalkışa hazırlanan F 14 gibi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 201114 yıl comment_20152 Umarım iri ve kaliteli olduğu kadar bu kez biraz daha estetik olur! Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 201114 yıl Yazar comment_20167 Biz dün gece indik abicim sahura kadar Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın