Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 201114 yıl comment_20018 Öncelikle bildiğiniz gibi bu araçlar aynı sınıfların araçları değil Drag yarışları sınıflandırmasına göre Focus Aşırı beslemeli ve 2,5 lt motor hacmine sahip olduğu için CTRdan 2 gömlek üstün bir araç 2,5 Turbo ( stock ) 2,0 Atmosferik VTEC (K20A2) spec list: -Injen air intake 76mm -custom Exhaust manifold -exhaust 60mm -racing catalytic conventer HJS 200cpsi -J'S RACING 60RS FX Exhaust Titanium.Rear tail RS http://www.youtube.com/watch?v=WK8wIWYlit0 CTR 2,5 turbo motora karşı 2,0 atmosferik motora egzos filtre falan takılmış olmasına kimse bişey demez heralde Makine = Honda... Diğerleri ona karşı çok zorda Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 201114 yıl comment_20019 hiçbişi anlamıyorum anlattıklarından ama yinede hoşuma gidiyor.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 201114 yıl Yazar comment_20020 2,5 turbo Focus RS vs 2,0 VTEC Start 4000 rpm ( vtec altı Honda için dezavantaj 4000 rpm de start alınması ) Öle aman aman bi geçiş üstünlüğü yok 200 den sonraki hızlarda RS yüksek hacminin ve turbosunun avantajıyla yavaş yavaş ayırmaya başlıyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 201114 yıl Yazar comment_20021 hiçbişi anlamıyorum anlattıklarından ama yinede hoşuma gidiyor.... Şöyle açıkliyim abicim 0-200 videolarındaki araçlarda Focus RS fabrika çıkışı hiçbir oynaması yok Honda civicte iste Hava filtresi- Egzos manifoldu Yarış tipi katalitik konvertör 76 mm boru ve son susturucu var 0-200 ler eşit gibi hemen hemen 2,5 turbo ile 2,0 atmosferik karşılaştırması olduğunu ve focus RSin 2 sınıf daha üstte olduğunuda tekrar hatırlatalım Rollingde zaten herşey ortada Bulamadım ki Civic turbo ile focus RS videosu ama araştırmalara devam Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 201114 yıl Yazar comment_20022 YGZ Type-r Turbo Türkiye http://www.streetfire.net/video/ygz-typer-westagate-fire_2012440.htm Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 201114 yıl comment_20023 Modifiyeli araç varken hacim karşılaştırmak çok saçma kusura bakma bizde bişeyler biliyoruz yani Tırt Honda Sen şimdiki 2.0 T ST ile karşılaştır boşver eski volvo motorlu RS'i..Uyutmaya çalışma kimseyi.. 2.5 'lük motor yeterince eski. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 201114 yıl Yazar comment_20026 Boss modifiye derken ? Filtre egzosu turboyla birmi tutuyorsun ? Chatte RS RS diyodun burda motoru eski teknolojilimi oldu ? Şimdi videoları yayınlayınca ? 2,5 Turbo motora karşı 2,0 atmosferik.. Daha ne teknolojisini söylüyorsun ki İkiside hot hatch sınıfının aracı ikiside hız için üretilmiş Burda uyutacak bişey yok Herşey ortada Asıl sen şu anda milleti uyutmaya çalışıyorsun Açık açık görünüyor görünen köy kılavuz istemez Videolardaki Type-rlarda K-PRO bile yok O zaman Atmosferik haliyle araya tır sokar type-r...Modifiyeymiş bilerek en az modifiyesi olan EP3 leri koydum buraya Madem biliyosun -Injen air intake 76mm -custom Exhaust manifold -exhaust 60mm -racing catalytic conventer HJS 200cpsi -J'S RACING 60RS FX Exhaust Titanium.Rear tail Bu liste ile type-r ın 2,0 200hp olan gücü kaç hp ye çıkar onuda söyle bide Focus RSin orjinal gücünü söyle 2,0T ST yide geçeriz merak etme videoları çıksın piyasaya Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 201114 yıl comment_20029 Focus RS'im kimlerle karşılaştırıldığını bilmiyorsun sanırım Ne diyim ben.. Bu motorun tarihini volvo'nun geçmişine bakarak bulabilirsin..Makale yazmıyim baya eskidir..Yıllardır var..Yeni turbolu bir araç değil... RS'i RS yapan özelliği motor'u değil.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 201114 yıl Yazar comment_20033 Ya arkadaşım Focus RS in üretim amacı ile Civic Type-rın üretim amacı nedir ? Hızdır Hot hatchdir ikiside Hondanın K20A2 motoruda 2001 yılının motorudur eskiyse oda eski Ford 2,5 lt Honda 2,0 lt Kim avantajlı...... Ford Ford aşırı beslemeli Honda atmosferik beslemeli kim avantajlı... Ford Kağıt üstünde motor teknik verilerinde güç ve tork olarak kim üstün.. Yine Ford Rolling videosunda 4000 rpmde VTEC altu kalkıyorlar Hondanın çok yüksek tork handikapı var yine kime avantaj... Forda Bana Geçememesinin açıklamasını yaparmısın.. Suya sabuna bulaşmadan Yok volvo motoruymuşta yok bilmemneymiş Bana icraat göster bahane değil Videolar ortada Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 201114 yıl comment_20034 Ogün abi senin Honda aşkın ne zaman bitecek...Seninde hedef 2023 mü? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 201114 yıl comment_20035 Ben videoları izlemedim ki Direk özet geçtim..Ayrıca sürücü farkı olan videolara bakarak yorum yapmam.. NOT: ARAC modifiyeli..Daha uzatmıyorum..Böyle karşılaştırma olmaz..Mantıksız yani BANA GÖRE MANTIKSIZ. NOT: Firmalar ben bunu geçecem diye araba üretmez ...Yarış Aracı & Pist aracı değil bunlar..Parayı veren 5 günde alır kapısına koyar Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 201114 yıl Yazar comment_20037 Ben videoları izlemedim ki Direk özet geçtim..Ayrıca sürücü farkı olan videolara bakarak yorum yapmam.. NOT: ARAC modifiyeli..Daha uzatmıyorum..Böyle karşılaştırma olmaz..Mantıksız yani BANA GÖRE MANTIKSIZ. Araçta filtre headers ve egzos modifiyesi var sadece motor içi açılmamış Yapılan modifikasyon yine fordun yüksek hacmiyle aşırı beslemesiyle ve kağıt üzerindeki teknik verileriyle üstünlüğünü sarsmaz üfürük gibi gelir +0,5lt hacim ve aşırı beslemeye filtre egzos sinekmi geçti olursun Kaçak oynuyorsun.. İzle videoları sürücülere laf atma Hep honda sürücülerimi iyi araç kullanıyorlar M3 ü olan yürütemiyor RS i olan yürütemiyor Maşallah hep honda CTR sürücüleri KİNG yani diğerleri vezir Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 201114 yıl comment_20038 yine hiçbişi anlamadım bu adamların dediklerinden....başım ağrıdı yine.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 201114 yıl Yazar comment_20039 Abi açıklama bulamıyor Yakup RS içinde dicek laf bulamıyor Filte egzosa modifiye diyor çıkıyor işin içinden videoları izlememiş bile körü körüne yorum yapıyor videolar ortada Alın bi RS yürütün o zaman siz geçin CTRyi CTR geçincede vites kaçırdım dersiniz siz bu mantıkla yaklaşırsanız Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 26, 201114 yıl comment_20040 Ya halen bişeyler diyorsun..Sana diyorum ki asıl ford motoru görmek istiyorsan ecoboost armasına dikkat et..Takılma litreye..Hata yapıyorsun.. Varan1 2.0T 250 ps Varan2 2.0T 300 ps bunlar gelince bakarsın... Ben yine tekrar edeyim; Neüdüğü belirliz videolar ve ellenmiş araçla mukaise yapılmaz..BANA GÖRE..Çok saçma Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın