Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Mk-3 Karbon Fiber Ön Izgara Sticker

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Aracın ön kısmında ufak modifiyeler araştırıyordum böyle bişey buldum fikrinizi almak istedim arkadaşlar.Sizce çok mu basitleştirir aracı?

http://www.aliexpress.com/item/Free-shipping-2012-new-Ford-Focus-3-grille-carbon-fiber-sticker-Intake-grills-paster-black-color/853061757.html

Yanıtlama zamanı:

Ben kanlı diş olanı sipariş verdim yolda. Yapıştırdıktan sonra bir konu açıp aracımı tanıtcam :D Önümüzdeki ay da http://www.aliexpress.com/item/Free-shipping-hot-new-2012-2013-Ford-Focus-3-U-LED-DRL-Refit-daytime-running-cotton/1592544384.html bunu sipariş edicem. Normal gündüz ledin den daha karizmatik bence :D

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Ben kanlı diş olanı sipariş verdim yolda. Yapıştırdıktan sonra bir konu açıp aracımı tanıtcam :D Önümüzdeki ay da http://www.aliexpress.com/item/Free-shipping-hot-new-2012-2013-Ford-Focus-3-U-LED-DRL-Refit-daytime-running-cotton/1592544384.html bunu sipariş edicem. Normal gündüz ledin den daha karizmatik bence :D

zevk meselesi de kanlı olanı bence sipariş vermediysen alma...Anlamsız çirkin duruyor şahsi fikrim

Yanıtlama zamanı:

Yola çıktı bile :) Zevk meselesi benim hoşuma gitti. Gelsin bakalım takarız beğenmezsem ilerde söker atarım :D

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Yola çıktı bile :) Zevk meselesi benim hoşuma gitti. Gelsin bakalım takarız beğenmezsem ilerde söker atarım :D

bende ötekini almak istiyorum.Peki bunları sökerken zarar verir mi acaba kaportaya?

Yanıtlama zamanı:

@hüseyin ipek, Ben Servis çalışanına sordum yapıştırma zarar vermez dedi boyaya :) Zaten yapıştırma işini onlar yapacaklar sağolsunlar :)

Yanıtlama zamanı:

Tek renk; özellikle siyah, fena değil de dişler benim de hoşuma gitmedi; manga aracı gibi, hele bir de kanlı yapmışlar; maazallah... ^_^

Yanıtlama zamanı:

abi bu uygulamayı ben tek başıma yaptım aksesuarcıdan carbon folyo alarak gayette şık durdu fakat sonradan çıkarmak durumunda kaldım.

FOTO:2013-04-14-1313.jpg

NOT:eski fotodur.

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

abi bu uygulamayı ben tek başıma yaptım aksesuarcıdan carbon folyo alarak gayette şık durdu fakat sonradan çıkarmak durumunda kaldım.

Fena durmamış aslında neden çıkarma gereksinimi duydunuz?

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

gayet güzel olmuş niye çıkarmak zorunda kaldın?

Yanıtlama zamanı:

ata6agu7.jpg

Buda benim ön tampon yurt dışından sipariş verilmiş olup kendim yapıştırdım. Kesim biraz büyük ama çok yakından bakmadan belli olmuyor :) bir kaç eksiği var onları da yapınca tam sergisini yapıcam aracın :)

Yanıtlama zamanı:

Fena durmamış aslında neden çıkarma gereksinimi duydunuz?

gayet güzel olmuş niye çıkarmak zorunda kaldın?

fazla sırıtıyor diye düşündük öle çıkardık yani özel bir nedeni yok abicim :)

Yanıtlama zamanı:

ata6agu7.jpg

Buda benim ön tampon yurt dışından sipariş verilmiş olup kendim yapıştırdım. Kesim biraz büyük ama çok yakından bakmadan belli olmuyor :) bir kaç eksiği var onları da yapınca tam sergisini yapıcam aracın :)

Üst tarafı tamamen siyah yapmak lazım. O zaman bir nebze buldog cinsi köpeğe benzeyecek. :D 

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.