Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Aracınızda en çok Beğendiğiniz ve beğenmediğiniz Özellik tasarım v.b

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

valla şu focus II tasarlayandan Allah razı olsun dert görmesin Allah çoluk çocuğuna bağışlasın...araç hem orjinaliyle hem modifiyeli haliyle içiyle dışıyla dizel motor sesiyle 1 numara...Arabamı Seviyorum Utanmasam eve Sokcam :):naughty:

dizel motor sesi hariç (çünkü benzinli :D) aynısını kendi aracımız içinde söyleyebilirim

• 5 hafta sonra...
  • Yanıt 64
  • Görüntüleme 7,5k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Guest Tolga KARACA
    Guest Tolga KARACA

+ Tasarım, performans, vitesler, tüketim, klima, sürüş kalitesi, motor sesi, konfor, kabin sessizliği, farlar, kalite, imaj - Düşük hızlarda direksiyon hissiz, ş.içinde fren pedalını

• Guest Tolga KARACA
    Guest Tolga KARACA

İlahi Cem bey, sis farları aracın donanımlı olduğunu gösterip hava atmak içindir; benim aracımdaki otomatik far modunda sisleri yakarsanız sislere ilaveten sadece gündüz ledleri yanıyor, adamlar daha

• Ogün Özemre
    Ogün Özemre

sadece sesini sevmiyorum Ona hiçbir mühendis bişey yapamaz gır gır gır gır onun haricinde sevmediğim bir yanı yok

Yanıtlama zamanı:

ben arka tasarımının laguna II den esinlenildiğini düşünüyorum...peki ya siz...

18213.jpg18250.jpg

Yanıtlama zamanı:

sevdiğim yönleri : Dış tasarım. arka stoplar. arka çamurluğun bagaj kaputuna doğru uzanması. collection jantlar. direksiyon simidi. performansı ve rengi. (buz beyazı)

sevmediğim yönleri : motor sesi. yol sesi. arka tarafın darlığı. Koltuk başlarının manuel cevirmeli yatması.

benim gördüklerim bu kadar :D

Var mı başka derdin...Isıtmalı koltuk, acc,keyless go felan da istermin...... :P

Yanıtlama zamanı:

ben arka tasarımının laguna II den esinlenildiğini düşünüyorum...peki ya siz...

18213.jpg18250.jpg

Bi de Latitude'ye bak derim...%100 kopyalama işi...... :D

2011-renault-latitude-20.jpg

Hasan Köpüklü tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

onda o bagajdaki cıkıntı yok farlar cok benziyor ama laguna ıı sedan coupenin ilk oluşumuydu...focus ta ordan araklamış sanırım....

Yanıtlama zamanı:

onda o bagajdaki cıkıntı yok farlar cok benziyor ama laguna ıı sedan coupenin ilk oluşumuydu...focus ta ordan araklamış sanırım....

Latitude'nin arkasına çok küçük bir dokunuş(Oraya Focus yazamıyacağından üçgenle işi bitirmiş....)Ve alın size spor bir arka tasarım...Hatta dh de bunun tartışması bile olmuştu.... :D

Yanıtlama zamanı:

%100 copy diyen kişiyi ben ford designer sanarım...Gerçekçi yorumlar lütfen :D

yakup abi sen yapma lütfen..Latitude çıktığında Focus'un fotoları daha yeni yeni ortaya çıkıyordu...Hatta dh de(Oradan biliyorum zaten seni yakup abi) tartışması bile olmuştu...Latitude nin arkasından araklama diye....Olabilir her marka yapabilir lütfen bunu kabul et bari... :P

Yanıtlama zamanı:

yakup abi sen yapma lütfen..Latitude çıktığında Focus'un fotoları daha yeni yeni ortaya çıkıyordu...Hatta dh de(Oradan biliyorum zaten seni yakup abi) tartışması bile olmuştu...Latitude nin arkasından araklama diye....Olabilir her marka yapabilir lütfen bunu kabul et bari... :P

Hasan banane ki ? Ben gayet tarafsız bişey yazdım..Benim değil 2 firma'da sonuçda bu bir araba, yıllarca her türlü tasarım çıkıyor..

Benzer şeyler hepsin oluyor..yok dedim mi ben. :D

Yanıtlama zamanı:

ooooo feci laf soktu ykp....... :D

Yanıtlama zamanı:

dh'da ota b.ka tartışma oluyor..çoluk çocuk yeri oldu..o yüzden burası açıldı :P onlara benzemeyiz inş :D

tmm...Ama şu soruma cevap istiyorum...Benziyor mu benzemiyor mu? :D

Yanıtlama zamanı:

Hasan banane ki ? Ben gayet tarafsız bişey yazdım..Benim değil 2 firma'da sonuçda bu bir araba, yıllarca her türlü tasarım çıkıyor..

Benzer şeyler hepsin oluyor..yok dedim mi ben. :D

İyi tamam ama Focus'u savunan bir yazı yazdın orada....%100 copy diyen Ben Ford Desinger mı diye bunu vurgulamış oldun yakup abi.....Şimdi benzemiyor dersen şapkamı bırakıp çıkarım ben.... :P

ooooo feci laf soktu ykp....... :D

Burayı Dh'ye çevirmeyelim... :D :D

Yanıtlama zamanı:

Benziyor.kardesim

Aynalarda aynı kapılar felan. :D

aynalar kapılar zaten standart yani bir aynaya ne kadar değişiklik yapabilirsin ki... :P Sadece arkası benziyor o kadar... :D

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.