Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 201412 yıl comment_211768 Merhaba arkadaşlar. 15 gündür focus trend kullanicisiyim. Araç ta fazla özellik yok, , rahatsız değilim ama çok karanlık. Sorum şu: hazır sistem var mi veya pratik çözümler. Bazilarimda hazır duy varmış. Acaba beninkinde var mi? Trend kullananlar bilir dedim. Tesekkurler Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 201412 yıl comment_211770 Siz hazır duy var yazını nerede okudunuz ? Oraya birlikte bakalım belki bunu diye trend sahibiydi profilinden çıkartırız neyse Bunlar sitemizden örnekler Burada fotolar ölmüş ama anlatım var Bu başlıkda önemli klavuz olur size Burada da ufak tefek aydınlatmalar var Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 201412 yıl Yazar comment_211894 Cem bey, akşamları aracin içi karanlik.sadece önde bi lamba var. Yakup bey teşekkür ederim. Pedal aydınlatma bana göre imiş. Bunları görünce kapı altlarına olur mu diye düşündüm. Kapı açılınca yere ışık verir mi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 201412 yıl comment_211898 Cem bey, akşamları aracin içi karanlik.sadece önde bi lamba var. Yakup bey teşekkür ederim. Pedal aydınlatma bana göre imiş. Bunları görünce kapı altlarına olur mu diye düşündüm. Kapı açılınca yere ışık verir mi. Kapı altı zor. Yan ayna altına f3 benzeri yapılabilir Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 2, 201412 yıl comment_222782 Gerçekten de öyle cok karanlık. Diğer paketlerde öyle mi bilmiyorum biraz led olsa iyi durabilirdi Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın