Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

  • 0

2011 Focus Ii Collection Radyo-Teyp Değişimi


Volkan Yaşarlar

Soru

Merhaba,

 

2011 Focus II Collection 5K aracımın radyo-teyp'ini, Focus II Titanium'ların radyo teyp'i ile değiştirmek istiyorum. Alışveriş sitelerinde, navigasyonlu sistemler aldıkları için, orijinal radyo teyp çıkarıp satanlar var. Titaniumlardaki model mp3 v.b çaldığı için bu tip bir değişiklik düşündüm. Ayrıca orijinal olmayan birşey kullanmak istemediğim için yine focus'lara ait teyp alayım diye düşündüm.

 

Servise sorduğumda, titanium teyplerinin benim aracıma uyacağı söylendi ama yine de burada fikir almak istiyorum. Daha önce bu tip bir değişiklik yapan veya halihazırda kullanan varsa yorumlarını paylaşabilir mi?

 

Not: Teyp modelleri mutlaka biliniyordur ama ben net olması açısından, mevcut aracımın teybini ve almak istediğim teybi resimlere ekledim.

post-2739-0-54138100-1389171194_thumb.jp

post-2739-0-27826600-1389171199_thumb.jp

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bu soruda 5 cevap bulunuyor

Önerilen Mesajlar

  • 0

sony yerine bence piyasadaki navigasyonlu teyplerden takarsanız daha iyi olur sony in tek artısı sizin için mp3 çalması olur yoksa sony dışındaki diğer teyp te gayet kaliteli ses veriyor ben sony nin  bi artısını göremedim ses kalitesi olarak ama mp3 falan çalması falan artı özelliği tabiki ama piyasadaki diğer navigasyonlu teyplerden takarsanız hem navigasyon hem tv hem dvd hem usb bağlantısı daha da sayamadığım birçok özelikleri var bu teyplerin 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

Kullananlardan, herhangi bir sıkıntı olup olmadığına (kumanda uyumsuzluğu, akım kesme, vs.) dair yorum almak istiyordur arkadaşımız kanaatimce. 

Ya da bence yaptırma ben bunu yaptırdım performans daha iyi tarzında bir yorum da olabilir.

Avukat da değilim neden böyle bir topa girdim ki. :D

 

Estaf. :)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

Yorumlarınız için teşekkürler.

 

Evet, aslında, hem kullananların deneyimlerini hem de özellikle direksiyon kumandasında sorun oluyor mu, bunu öğrenmek istemiştim.

 

Bir de, bu değişimi Ford servisleri yapıyor mu, bilginiz var mı? Yani dışarıdan bir yerden aldığımız orijinal bu modelde teybi, Ford servisleri monte eder mi?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

Uyum ve direksiyondan kumanda konusunda sıkıntı olmaz birebir kullanabilirsiniz. Değişimi eliniz yatkınsa siz dahi yapabilirsiniz, olmadı sanayide elektrik-elektronikciyede taktırabilirsiniz. Ford servislerde monte eder sanırım ama işçilik ücreti yüksek alırlar tahminimce.

Yalnız çağların dediği gibi 500-600 civarı, navigasyonlu, geri görüş kameralı cihazlardan taktırın değiştirme niyetiniz varsa. Daha kullanışlı olur, direksiyondan da kumanda edebiliyorsunuz diye biliyorum bu cihazlarıda.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.