Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Benim böceğin son hali

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

5 cm FK ları bugün taktırdım,arka biraz yüksek kaldı sanki.

08650d11.jpg

e4eee0f9.jpg

452d067c.jpg

• Yanıt 42
  • Görüntüleme 11,3k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Yanıtlama zamanı:

1 parmak daha düşecek arkası. Ama kafa basık duracak gene

Hayırlısı olsun güzel olmuş güzel sürtme olmadı dimi ön çamurluklarda

Yanıtlama zamanı:

Abi maşallah hepsi herşeyiyle çok güzel olmuş mükemmel derecede. Kazasız belasız güle güle bin aracına. bide şu camın üstündeki rüzgarlık mıdır nedir adını bilmiyorum siyah şeyleri çıkarırsan daha çok yakışıcak diye umuyorum.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

sürte yok şimdilik,tümseklere de özellikle biraz hızlı girdim normalden daha sert ama sorun yok.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

yaw rüzgarlıklar hakkaten o kadar kötü mü duruyor,burda özellikle arkadaşlara falan sordum beğenmeyen çıkmadı acaba fotoraftamı kötü görünüyor,az kaldı söktürteceksiniz :D)

Yanıtlama zamanı:

güzel durmuş ama evet sanki arkaya bi ayar çekmek lazım gibi. Bendede FK var ilk izleniminiz neler bana çok sert geldi aslında ama benim yanaklarda 40 onunda etkisi oluyor

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Valla ben lastikleri 225/45/17 yaptığım anda konfor gitti,çok vuruntu yapıyor,yaylardan gelen sertlik daha farklı,esnemesi azaldı ve hafif zıplama yapıyor ama 5 cm de de bu normal bence,görüntü elde ederken konforun biraz azalmasını çekeceğiz artık.Arkaların biraz daha inmesi lazım bu şekliyle pek hoş durmuyor.Orjinal yaylardan bir bakla kestirsek olur mu acaba.Sizinki 18 jant ve 40 yanak sanırım ufak tümsek ve çukurlarda bendekinden daha çok vuruntu yapıyordur.

Yanıtlama zamanı:

Laf aramızda ben çoğu zaman şahin doğanla gezdiğimi falan düşünüyorum o derece rahatsızlık verici durum ama dediğiniz gibi görüntüden ödün vermemek adına katlanıyorum:) önler sert yay arkalar orjinal kalınca aracın aerodinamiki bozuluyor tabi ne kadar önemsersiniz bilemem de

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Gelirken sağ sol zorladım biraz arabanın arkası felaket kayıyor.Bagaja 200 Kg yük koymak lazım yaylar basılsın biraz :D

Yanıtlama zamanı:

Amartisörlerde varmı bi değişiklik?

Yanıtlama zamanı:

yaw rüzgarlıklar hakkaten o kadar kötü mü duruyor,burda özellikle arkadaşlara falan sordum beğenmeyen çıkmadı acaba fotoraftamı kötü görünüyor,az kaldı söktürteceksiniz :D)

Bence güzel yanlız lastiklerdeki kırmızı çizgiler kötü duruyor bence...Siyah-Beyaz kontrastını bozuyor.... :D

Yanıtlama zamanı:

Rüzgarlıklar benim hoşuma giden detay olmuştur her zaman ve cidden kullanışlı hele önümüz kış bence gerekli birşey hele sigara içiyorsanız. Benim ilk başta dikkatimi çeken diğer başlıkta söylemiştim sanırım anten nedense çok kaba geldi gözüme birde ufak bir detay ama ön logo içinde bi çalışma yapsanız fena olmaz sanki açıkcası begendım bi logo deil fordunki ya iptali yada siyah yada jantlardaki kırmızıyla uyum ıcım kırmızı kaplanabılır ama bu apaçhide durabılır emın olamadım :D

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Amörtisörlerin biri patlak çıktı,orjinal taktım yine,yani standart.Bir de amörtisör değiştirirsek iyice kazık gibi olacak.Anten olayına hiç dikkat etmemiştim değiştirilebilir kısa tiple,ön logo altında kaput kilidi olduğu için hiç ellemedim sadece arka logo çerçevesini çıkarttım logo duruyor.Jantlardaki kırmızı çigiler benim de hoşuma gitmiyor sanırım beyaz şerit yapacağım bu şekilde çok alakasız duruyor.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Tamponların altındaki siyah kısmı boyatmayı düşünüyorum,örnek bir resim buldum hakkaten hoş duruyor.

0e44ad97.jpg

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.