Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 201312 yıl comment_207211 İyi geceler Dün akşam arabamı park ettim,1-2 saat sonra geldiğimde sağ arka park lambası yanıyordu aracı bir kaç kez açıp kapattim (kumandadan) geçmedi sonra eve geldim tekrar kilitledim bu kez sorun yoktu. Acaba neden olabilir? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 201312 yıl Yazar comment_207214 Dikkat etmedim ama yanmıyordu sanırım yansa fark ederdim Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 201312 yıl comment_207215 Şase tarzı bişeyden dolayı olabilir daha önce başımıza gelmişti bidaha da olmamıştı Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 201312 yıl comment_207230 Araçtan inerken sinyal kolunu sağ üstte bıraktıysanız yanar.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 201312 yıl Yazar comment_207573 Hmm olabilir daha öncede buna benzer birsey duymustum,sacma bi ozellik unutsan aku bitecek Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 201312 yıl comment_207580 Hmm olabilir daha öncede buna benzer birsey duymustum,sacma bi ozellik unutsan aku bitecek Başta Almanya olmak üzere Avrupa ülkelerinde park yasağı olmayan ama görüş açısından riskli bölgelerde gece park edince yol tarafındaki park lambalarının yanık bırakılması önerilir, bu nedenle var bu özellik. Unutkanlığın çoğu zaman istenmeyen sonuçları olur... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 201312 yıl comment_207649 sinya kolunu aşağı bırakırsanız sol taraf ön-arka ve yukarda bırakırsanız sağ taraf ön-arka parklar yanar ve "dıııt" diye bir ton duyulur. Bu iki araç arasına bıraktığınızda sıkışık park yapmışsanız gerekli olan ve sol tarafın yoldan görünebilmesi durumundan dolayı gereksiz akü harcaması yapmaması için olan bir uygulama. nasılsa sağ lambalarınızı yoldaki araçlar göremeyecekler. Birde Cem Beyin dediği gerekçe eklenince ihtiyaç oluyor. Ama sabaha kadar bu lambalar yanarsa akü sıkıntısı yaşanmıyormu bilemiyorum... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın