Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 201114 yıl Yazar comment_18118 ama ben amca diyorum kızmıyorki o Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 201114 yıl comment_18121 Amca zaten o çok büyük bizden Kabul etmesi zor onun için ama agardi agardiii Uyanmaya basliyorumm Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 201114 yıl comment_18126 o neyi sömürüyor sor hele bi bana onur sana sorsam ne cevap vereceğini biliyorum...Direk kıza sormak lazım ki neyin ne olduğu ortaya çıksın..Yok kızın yanından geliyormuştu bilmemne....Kekleme bizi onur... Sen benim çıktığım kızlara sor bakalım sana ne diyecekler..Bana sorsan cevap bellide bi de onların ağzından duyman için diyorum... :D NoT:Konu onur ve benim sayemde amacından bayağı( ) bi saptı galiba...Kusura bakmayınız... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 201114 yıl comment_18127 Bakmayız ama birdaha olmazsa cok iyi olur. Artık buyuyoruz. Zamanla mesajlar silinecek. Konularda hiç alakası olmayan seyleri okumak , konu sahibini ve misafiri rahatsız eder Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 201114 yıl comment_18129 en iyisi liseli bölümü acmak bence...sayın edminim minıstırım... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 201114 yıl comment_18130 Haklısın boss...Onur okuduktan sonra hepsini silersin boss... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 201114 yıl Yazar comment_18134 Ben liseli değilim amcacım.Doktor adayıyım ben artık Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 201114 yıl comment_18135 Ben liseli değilim amcacım.Doktor adayıyım ben artık Tebrikler, Hangi okul? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 201114 yıl comment_18136 doctor lara tıp sayfası acılsın ozaman...ne diyim hayırlısı olsun ülkemiz adına...çok sevindim başarılarının devamını dilerim delikanlı... emrecan bu adam beni hasta ediyor...sanırım amcayı devamlı kinayeli kullanıyor sanada öle geliyormu....ha... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 201114 yıl comment_18137 Valla bilemiyorum madmax amca sen karar ver... :) Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 201114 yıl Yazar comment_18138 daha tercihler açıklanmadı ama büyük ihtimal akdeniz ümitversitesi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 201114 yıl comment_18140 ohooooooo adam tıfılmış daha dereyi görmeden pacaları sıvamışşş...emrecan ne diyor bu...beyazönlük...aldınmı len kendine şimdiden..stetoskopunu falan ha.. emrecan merak etme amcalar devam ederse o deyimin devamı gelecektir delükanlya...şeyleri 7.65 lik tabanca diye...biliyon kızdırılmaya pek gelmem..adama bak ya allahın greys anatomisi benlen kafa yapıyor..bide megane 2 si var hele hele... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 201114 yıl comment_18142 Bende okulu bitirmeden marmara ya yüksek lisans başvurusuna gidiyorum suan. Madmax üzerine yüksek yapacam Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 201114 yıl comment_18144 sinema tarihinin kilometre taşlarından olan madmax serisi bugünkü bilimkurgu filmlerinin en önemlisi olup kült film ünvanına erişmiştir..mel gibson en büyük başarısını bu filmde yakalayığ bugünlere gelmiştir..serinin 2012 yılında yeni devam filminni çekim aşamaları devam etmekte olup..seyretmemiş cahil kesime...changer motorun sesini duymaları önemle rica olunur...teşekkürler teşekkürler..emrecan onur ..toplayın olum paraları..hadin durmayın...yakop sende vereceksin kardeşim yok ole boss moss...bende movienin bosuyum yetti gari.......heytttttttt racko yok tadım yok... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 11, 201114 yıl comment_18145 Para niye topluyoruz ? Bir kere de babami sorun Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın