Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 Kapı Trim Sökümü Hakkında

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Merhabalar; aracıma amerikan park uygulaması yapmak istiyorum ve yapmışken aynalarıda yapmak istiyorum. Sorum şudur; ayna sinyallerinin elektrik tesisatına ulaşmam için sanırım kapı trimini sökmem gerekiyor. Nasıl sökebilirim hangi sırayla gitmeliyim kaş yaparken göz çıkarmak istemiyorum. Veya nerden daha kolay ulaşabilirim bu ayna sinyal kablosuna. Bilgisi olanların yardımlarını bekliyorum. Hepinize iyi forumlar... :)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Sen çıkarmaya çalışma..

Neden ? Bu kadar zor mu ? Hiç düzgünce çıkartıp takmayı başarabilen bir kullanıcı yok mu acaba ?

Yanıtlama zamanı:

öncelikle trimi söküp takmak ses yapmaz, tırnakları kırmazsanız tabi, kırarsanızda değiştirirsiniz 50 kuruş filandır.

forumda fotoğrafları vardı, ferhat tezcan ın ses sistemi konusunda.

ama sinyalin kablolarına doğrudan aynanın içinden ulaşabilirsiniz, ayna camını sonuna kadar içeri ayarlayıp boşluktan görünen tırnakları tornavida ile serbest bırakırsanız cam kolaylıkla çıkar.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

öncelikle trimi söküp takmak ses yapmaz, tırnakları kırmazsanız tabi, kırarsanızda değiştirirsiniz 50 kuruş filandır.

forumda fotoğrafları vardı, ferhat tezcan ın ses sistemi konusunda.

ama sinyalin kablolarına doğrudan aynanın içinden ulaşabilirsiniz, ayna camını sonuna kadar içeri ayarlayıp boşluktan görünen tırnakları tornavida ile serbest bırakırsanız cam kolaylıkla çıkar.

Teşekkür ederim. Dediğiniz gibi ses sistemi konusunda gördüm. Vidaların yerlerini biliyorum ancak vidaları söktükten sonra ne tarafa doğru sağlıklı bir şekilde çıkarmam gerektiğini bilmiyorum. Kapıyı sökemezsem dediğiniz gibi aynanın içinden ulaşmaya çalışacağım en azından + kutubun rengini görürsem torpido kısmından kabloyu yakalayabilirim buda bana yeterli olur.

Yanıtlama zamanı:

Teşekkür ederim. Dediğiniz gibi ses sistemi konusunda gördüm. Vidaların yerlerini biliyorum ancak vidaları söktükten sonra ne tarafa doğru sağlıklı bir şekilde çıkarmam gerektiğini bilmiyorum. Kapıyı sökemezsem dediğiniz gibi aynanın içinden ulaşmaya çalışacağım en azından + kutubun rengini görürsem torpido kısmından kabloyu yakalayabilirim buda bana yeterli olur.

sağ alttan üste doğru gidin. yalnız bu değişikliği nasıl yapacaksınız? yani kablo çekecekseniz kapı içine kablo çekmek çok zor olur, sadece +nın rengi yeterliyse onuda aynadan bakmak daha kolay olur.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

sağ alttan üste doğru gidin. yalnız bu değişikliği nasıl yapacaksınız? yani kablo çekecekseniz kapı içine kablo çekmek çok zor olur, sadece +nın rengi yeterliyse onuda aynadan bakmak daha kolay olur.

+ kablonun rengini bulursam çok zor olacağını düşünmüyorum. Çünkü bu kablo bir şekilde araç kabinine girdiğini tahmin ediyorum. Kabloyu bulursam zaten kapı içinden kablo çekmeme gerek yok ulaştığım en kolay noktadan torpido altından veya motor kaputu kısmından herhangi bir yerden aynaya giden sinyal kablosunun + ucundan bir " T " çekmem yeterli olacak.

Mertkan Özen tarafından düzenlendi

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.