Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 201312 yıl comment_202069 Türkiye'de hergün trafikte potansiyel engelli olduğunu unutma, engellerin ve engellilerin farkında ol!. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 201312 yıl comment_202070 Öncelikle kafalardaki engelin kalkması dileğiyle.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 201312 yıl Yazar comment_202072 Öncelikle kafalardaki engelin kalkması dileğiyle.. Öyle bir ülkedeyiz ve öyle insanlar tarafından yönetiliyoruz ki kusmak geliyor bazen içimden. Ankara Görme Engelli derneği ile Milletvekilleri futbol maçı yapıyor, milletvekilleri maçı canla başla oynayıp 7-3 kazanıyor. Üzerine sevinç gösterileri yapıyor. Senin gözün görse ne olur, yüreğin kör embesil vekil. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 201312 yıl comment_202075 Öyle bir hale geldik ki herşeyi reklam için yapıyoruz. Adam valiliğin önüne engelli otoparkı yapmış ama oraya valiliğin resmi plakalı aracını parketmiş. Benim %93 engelli raporum var, Engelli Park kartım da var ama kullanmıyorum 50 -100 metre ileri normal otoparka parkediyorum. Şükür ayaklarım sağlam belki daha kötü durumda birisi gelir park yeri arar diye. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 201312 yıl comment_202078 Öyle bir hale geldik ki herşeyi reklam için yapıyoruz. Adam valiliğin önüne engelli otoparkı yapmış ama oraya valiliğin resmi plakalı aracını parketmiş. Benim %93 engelli raporum var, Engelli Park kartım da var ama kullanmıyorum 50 -100 metre ileri normal otoparka parkediyorum. Şükür ayaklarım sağlam belki daha kötü durumda birisi gelir park yeri arar diye. Siz bu kadar düşüncelisiniz, bizim hayvan milletimiz de hiç bir kusuru yokken avm girişlerinde falan yakın diye engelli kişilerin park yerine park ediyorlar. Gördükçe şikayet ediyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 201312 yıl Yazar comment_202165 Lütfen iletilerinizi bağışlayın; engellilerin hayatını biraz olsun yaşanabilir kılmak için toplum bilinci oluşmasına yardım edin. http://www.iletinibagisla.com Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın