Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 201312 yıl comment_198075 2010 focus titanium benzinli aracımda sarı ikaz lambası yanmaya başladı ve yol bilgisayarında da bir açıklama yazmıyor, yani nedeni belli değil. Kullanım kitapçığını okuduktan sonra silecek suyunu doldurdum ve 23-24 lerde olan düşük lastik basınçlarını yükselttim ama sönmedi iki haftadır yanmaya devam ediyor, servise gidemedim zamanım olmadığı için, telefonla sordum bir şey diyemediler. Nedeni hakkında fikri olan var mı acaba? Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 201312 yıl comment_198077 Her zaman mı yanıyor nasıl bir işaret bunları da açıklar mısınız ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 201312 yıl Yazar comment_198078 Evet devamlı yanıyor.Yol bilgisayarının üstünde bulunan ve üstünde " i " yazan ışık. Hani kapı açık olduğunda yol bilgisayarında yazan ve kırmızı yanan ışık, şimdi sarı renkte ve devamlı olarak yanıyor, yol bilgisayarın da da hiçbir açıklama yok. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 201312 yıl comment_198083 Allah Allah hiç karşılaşmadım bunla. İnşallah önemli bir şey değildir. Bilen varsa yazar buraya Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 201312 yıl comment_198102 Serviste arıza koduna bakılması lazım lpg varsa fakir karışım uyarısı olabilir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 201312 yıl Yazar comment_198107 Bu sarı yanan ışık yol bilgisayarının yukarısında küçük, tek başına yer alan ve içinde " i " harfi bulunan bir ışık. Kırmızı olarak da yanabiliyor. Bu arada araç benzinli, lpg yok. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 201312 yıl comment_198159 Bunlardan biri olabilir. Elinizden gelenleri kontrol ederseniz yoksa da servis şart ama acil değil şimdi. Kapı aralık. Kapıyı kapatınız. Uzaktan kumanda pili zayıf. Sürüşe duyarlı ön far arızası. Yıkama suyu seviyesi düşük. Vites Kutusu arızalı (otomatik ise) Lastik basınçları veya sistemi arızalı. Esp arızalı Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 201312 yıl comment_198165 Sarı ışık, güvenli sürüşe engel bir sorun değildir. Öyle bir durumda kırmızı ışık yanar, mesela kapı açık kalsa bile kırmızı ışık yanar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 201312 yıl comment_198170 Yıkama suyu lastik basıncı kapı ikazı değil. Onlar hep kırmızı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 201312 yıl comment_198171 Yıkama suyu lastik basıncı kapı ikazı değil. Onlar hep kırmızı. Emin olmadan emin konuşmayın Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 201312 yıl comment_198173 F2de yanlış hatırlamıyosam soğuk havalarda bi ışık yanardı. Bir de cam suyu azalınca falan yanıyordu Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 201312 yıl comment_198174 Aracımın ön kaputu açılmıyordu antalyaya gittim aracımla dönüşte otobüsle dönmem gerekti babamda kaldı babamda başka birine bırakmış onlarda benım arabamı çok hor kullanmışlar sanki kiralık araba gibi. Ön kaputunda bi sıkıntı vardı. Cam silecek yıkamaları deposu sonuna kadar bitmişti ordan biliyorum. Lastik basıncıda sürdüğüm yerde lastikte patlak varmıştı sıfır olmuş hiç haberim olmamıştı. Kapı ikazındada ötüyor direk öndeki monitörde kapı açık diyor Örneğin Sağ arka yolcu kapısı açık diyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 201312 yıl Yazar comment_198191 Evet maalesef bir açıklama yazmıyor ve sarı ikaz lambası yanıyor, lastik basıncı ve silecek suyu eksikliklerini giderdim ama sönmedi. Kapı veya bagaj açık unutulduğunda sarı değil kırmızı yanıyor ve ayrıca yazarak da uyarıyor, bunda bir uyarı yazmıyor. Bakalım aynı sorunu yaşayan çıkacak mı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 201312 yıl comment_198221 Kapının aralık olması ile açık olması farklı şeyler. Umarım türkçe dersi vermeye başlamayız. Lütfen dikkatli okuyun açıklamaları. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 201312 yıl Yazar comment_198465 Yok konumuz Türkçe dersine dönmez rahat olun, lütfetmiş yardımcı olmaya çalışmışsınız bir de size ukalalık taslayacak çiğlikte değiliz.Sarı ışık devamlı yanıyor ve kapı ile ilgili değil, iki haftadır yanıyor, lastik basıncı ve silecek suyu olmadığını da deneyerek gördüm, artık tek çare servise gitmek kaldı anlaşılan... İlginiz için teşekkür ederim... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın