Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 Powershift Lpg

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Merhabalar 10 gun once focus 3 powershift aldim. Aracima lpg taktirmayi dusunuyorum.Forumda powershift e lpg taktiran arkadaslar deneyimlerini paylasirsa cok sevinirim. 3 lpg markasindan fiyat aldim 1-prins motor garantisi dahil 2420 tl 2- BRC 1650 TL +190 TL motor garantisi 3- landirenzo 1650 tl motor garantisi dahil fiyat. Fiyati uygun oldugu icin landirenzo mantikli geliyor ama ilerde sorun yasarmiyim. Suan aracim sehir ici 9.7 lt gosteriyor, dusecegi deger en fazla 9 litre olur diye tahmin ediyorum. Konu hakkinda degerli goruslerinizi bekliyorum..

Yanıtlama zamanı:

Lpgli Powershift bir araç düşünüyorum bende, brc biraz daha ağır basıyor, yeni sistemlerde subap yağlama diye bir ek sistem var bunla ilgili bilgi aldınız mı, alacağınız sisteme dahil midir.?

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Subap yaglama sistemi hakkinda bilgi almadim. Sadece brc bayi focuslar subap erime gibi sorun cikarabiliyor bunun icin motor garantisi yapiliyor demisti. Brc nin en guncel kiti hangisi ve siZin bahsettiginiz yaglama sistemi hangi kitte mevcut. Bu yaglama sistemli lpg kiti taktiran bir tanidiginiz varmi? En iyisi brc den bilgi almak.

Yanıtlama zamanı:

2008 aracımda brc my11 kit vardı,
1,5 sene kullandım lpg den bir sorun yaşamadım.
subap yağlama sistemi yoktu bendekinde ama çevreden duyduğum kadar bilgim var

Yanıtlama zamanı:

2012 20.000 km deki aracıma 5000 km de BRC MY 11 taktırdım 15.000 km dir kullanıyorum Pipolu yöntem ile montaj yapıldı anlık güç kesintisi problemi yaşadım Pipo iptal edildi sorun çözüldü şu an sorun yok. (bu sorunu yaşayan başka focus 3 sahipleride oldu)

En son şehir dışı seyahatim cumartesi oldu. Değişik şehirlerde faklı fiyatlardan gaz aldım hızım ortalama 100 km/h, klima kapalı araçta 4 yetişkin %98 şehir dışı ile 20 kuruş yaktı.

Yanıtlama zamanı:

Pipolu sistemde geç tepki verme gibi sıkıntılar oluyormuş, pipoyu iptal edip manifolt mu delindi

Yanıtlama zamanı:

evet

öncesinde ve sonrasında yakıt tüketiminde bir farklılık oldu mu?

Yanıtlama zamanı:

öncesinde ve sonrasında yakıt tüketiminde bir farklılık oldu mu?

Olmazmı benzin ile kullanırken gaza basmaya korkuyordum şimdi rahat rahat gaza basıyorum :)

Yanıtlama zamanı:

Olmazmı benzin ile kullanırken gaza basmaya korkuyordum şimdi rahat rahat gaza basıyorum :)

pipolu sistem ile manifolt sisteminden bahsetmiştim :)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Manifold delinmeden olmayacak anlasilan.Brc daha agir basmaya basladi.Bayi den pipo ve yaglama sistemi icin nkadar ekstra ucret isterler.Adapazarinda 3 brc bayii aradim ucu de farkli fiyat verdi...

Yanıtlama zamanı:

-prins bugun taktırdım 2000 tl  düşse 9.0 düşer oralarda kalırsın

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.