Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Klima Düğme Değişimi

Featured Replies

• 2 hafta sonra...
  • Yanıt 52
  • Görüntüleme 20,6k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Elinizle düğmeyi tutun çekin ama epey güç uygulamak gerekiyor. Çekerken eliniz kayıyorsa bir adet ince cam bezi alın onu düğmeye koyun penseyle tutun sıkıca çekin geliyor zaten yavaş yavaş Ben 2-3 de

• Ben de aliexpres'ten sipariş verip değiştirdim, eski ve yeni hali aşağıdaki gibi oldu.

• Süleyman Altın
    Süleyman Altın

Klima düğmesini değiştirmek isteyenlere fikir vermesi açısından iki çeşit düğme var,hoşunuza giden modeli seçersiniz  

Posted Images

• 1 ay sonra...
  • 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

ben sahibinden de aldım adanadan bırıne gucum yettı taktım dıgerlerıne pense ıle cıkartacagım :guitar:

Yanıtlama zamanı:

Herkese iyi akşamlar;

Forumda görmüştüm bazı arkadaşlar klima düğmelerini değiştirmişlerdi.Bende yukarıdaki düğmeleri aldım.Kendim cesaret edip değiştiremedim.Elimde bu işlere yatkın değil.Gittim ford servisine kardeşim bunları değiştirecem dedim. Baktılar felan sonra bunlar çıkmaz, çıkarken kırılırsa sana pahalıya mal olur felan gibi şeyler söylediler.Dedim değiştirenler var, hatta değiştirirken kırınlar garantiden bu parçayı değiştirmişler felan dediysemde olmaz hocam garantiye girmez bunlar dediler. Haliyle bir aya yakındır bu düğmeler elimde kaldı.Acaba sanayide herhangi bir aksesuarcıya gitsem bu durumu hallede bilirler mi.Yapan arkadaşlar nasıl yaptılar acaba.Anlayacağınız cesaret edemiyorum ben.Bu arada aracım focus III.

Üstad ben bir sene önce bu fırın kulaklarını değiştirdim.

Değiştirme yapmadan önce bir iki şeyi hatırlatayım ki sonra düzeltmek zor oluyor çünkü düğmeler kolay kolay çıkmıyor.

1- ben önce düğmeleri taktım. ancak düğmenin eteklerindeki şeffaf bölgeden fazlaca ışık sızıyor. ve gece karanlıkta düğmenin durduğu pozisyon bu ışıklar arasında kayboluyor. bu kullanımda zorluk verince geri çıkarttım. düğmelerin eteğindeki şeffaf kısmı keçeli kalem veya siyah bir boyayla boyayın. ben oje ile boyadım. 1 tanesini çıkartamadım. o boyanamadı. boyadıklarım şu an için gayet iyi.

2- düğmenin üstünde çentiğin bulunduğu kısma beyaz boya ile düzgünce bir nokta koyun. gündüzleri de bu nokta düğmenin pozisyonunu rahatça görmenizi sağlıyor.

3- düğmeler kolay çıkmıyor. çıkartırken kırılır mı kırılmaz mı bilmiyorum. bende kırılmadı, ancak pense ile tutulan yer deforme oldu. önce elle çıkartmayı deneyin. çıkmazsa bir bezle kulağı sarın ve bir pense yardımıyla kulaktan sıkıca tutup çekin. birden değil çıkana kadar sürekli çekin.

4-bütün düğmeleri söktükten sonra düğmeleri yerine taktık mı tamam oldu.

Yanıtlama zamanı:

Üstad ben bir sene önce bu fırın kulaklarını değiştirdim.

Değiştirme yapmadan önce bir iki şeyi hatırlatayım ki sonra düzeltmek zor oluyor çünkü düğmeler kolay kolay çıkmıyor.

1- ben önce düğmeleri taktım. ancak düğmenin eteklerindeki şeffaf bölgeden fazlaca ışık sızıyor. ve gece karanlıkta düğmenin durduğu pozisyon bu ışıklar arasında kayboluyor. bu kullanımda zorluk verince geri çıkarttım. düğmelerin eteğindeki şeffaf kısmı keçeli kalem veya siyah bir boyayla boyayın. ben oje ile boyadım. 1 tanesini çıkartamadım. o boyanamadı. boyadıklarım şu an için gayet iyi.

2- düğmenin üstünde çentiğin bulunduğu kısma beyaz boya ile düzgünce bir nokta koyun. gündüzleri de bu nokta düğmenin pozisyonunu rahatça görmenizi sağlıyor.

3- düğmeler kolay çıkmıyor. çıkartırken kırılır mı kırılmaz mı bilmiyorum. bende kırılmadı, ancak pense ile tutulan yer deforme oldu. önce elle çıkartmayı deneyin. çıkmazsa bir bezle kulağı sarın ve bir pense yardımıyla kulaktan sıkıca tutup çekin. birden değil çıkana kadar sürekli çekin.

4-bütün düğmeleri söktükten sonra düğmeleri yerine taktık mı tamam oldu.

Sağolun hocam çok yerinde bir açıklama olmuş, sadece taktım demekle olmuyor bu şekilde bilgilendirici şeyler yazmanız çok güzel.Ayrıca düğmeyi boyama olayı falan beni bu işten soğuttu.Bende değiştirecektim düğmeleri ama vazgeçtim eski fırın düğmeleri kalsın :)

Yanıtlama zamanı:

Sağolun hocam çok yerinde bir açıklama olmuş, sadece taktım demekle olmuyor bu şekilde bilgilendirici şeyler yazmanız çok güzel.Ayrıca düğmeyi boyama olayı falan beni bu işten soğuttu.Bende değiştirecektim düğmeleri ama vazgeçtim eski fırın düğmeleri kalsın :)

Geçen ay aracı servise götürdüm. müşteri temsilcisi aracı teslim ederken düğmeleri gördü. Valla çok güzel olmuş abi dedi çocuk. Bu düğmeler bence çok güzel bir görüntü kazandırıyor. yapılacak boyama işlemleri hüner gerektiren işler değil.  hazır düğmeleri almışsınız. bence hafta sonu pek ala güzel bir şekilde bu işlem yapılabilir.

Yanıtlama zamanı:

Ankara Ulus'ta akgür ticaretten aldım. 45 tl ye. Düğmelerin arasına kaymaz bir bez koyarak pense çektik ve yenilerini taktık. Gayet güzel oldu. Ancak en sağ düğme biraz yumuşak dönüyor. Diğer araçlarda da aynı sorunun olduğunu söyledi.

Yanıtlama zamanı:

Aynen UĞUR bey bende bugün taktım en sağdaki hem tam oturmadı hem de çok yumuşak dönüyo ...

Yanıtlama zamanı:

bende sipariş geçtim bakalım halledelim fakat neden acaba tam oturmuyor ve yumuşak dönüyor ki acaba?

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

arkadaşlar; ben takalı baya oldu. Dediğim gibi kırılmasından korktum servise taktırayım dedim.Ama servis bu kırılır biz sorumluluk alamayız dediler.Daha sonra bir arkadaşla birlikte klima düğmelerine bez sararak penseyle çektik. Tak geldi elimize.

Formda bir arkadaş alttaki şeffaf bölgeyi boyayın demişti.Bende arabada siyah bant vardı yapıştırdım oraya siyah bantı sonra taktık.Çokta hoş oldu.Servise gittiğimde oğlan gördü mü bunları. ooo hocam takmışsın, çok hoş durmuş felan...

Takacak arkadaşlar kendinizi fazla kasmayın.Alın bir bez tutun düğmeden penseyle çekin o kadar yani.

Bırakın alttaki şeffaf yeri boyamayı siyah bantla yapıştırın, bantın dışta kalan yerlerinide güzelce kestiniz mi olay tamam.

İbrahim Armağan tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Hangi bolgeye bant yapistirmamiz ya da boyamamiz gerekiyor foto ile belirtmeniz ve isaretlemeniz mumkun mu

• 4 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.