Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 201115 yıl Yazar comment_17065 Son cümle tamamen doğru...Auto modunda bunu yapar peki tam olarak nasıl oluyor. anlatabilirmisiniz. auto modunda kullanıyorum. ama bunu hiç hissetmedim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 201115 yıl comment_17071 peki tam olarak nasıl oluyor. anlatabilirmisiniz. auto modunda kullanıyorum. ama bunu hiç hissetmedim. Klima Auto modunda iken araç yüksek devirlere çıkarsa klimayı devredışı bırakıyor, daha sonra araç normale dönünce tekrar devreye sokuyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 201115 yıl Yazar comment_17126 Klima Auto modunda iken araç yüksek devirlere çıkarsa klimayı devredışı bırakıyor, daha sonra araç normale dönünce tekrar devreye sokuyor. mesala hangi devirde ben uzun yol hariç şehir içinde pek 3000 devirin üsütünde kullanmıyorum araç bayıldığında vites küçültüğümde yüksek devire zaten ulaşamıyorum. ama tekrar bu konuyu deneyeceğim bilmiyordum öğrenmiş oldum. teşekkürler... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 201411 yıl comment_278791 Arkadaşlar benzinli sedan titanyum x var bende aracı klıma açık yada kapalı şekilde baya bi tecrube etme imkanım oldu. hiç bir şey farketmiyor çekiş açısından. ama yakıt olayına ne kadar etkisi var doğrusu bilmiyorum. BİRDE 21/12/2014 te depoyu fulleyim 320 km den fazla yol yaptım. klima ara ara açıldı. hava acayip yağmurlu ve sisli olduğundan 80-100 arası hız yapabildim. 320 km sonrası depoyu merak edip tekrardan fulledim. (bursadan izmit kandıraya) gözlerime inanamadım. 73,88 tl 73,88/320=230krş !!!! bu normalmi sizce bu arada benzin=4.224 HA kış lastikleride takılı bu arada Aralık 23, 201411 yıl Suat Aykal tarafından düzenlendi Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın