Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 201312 yıl comment_192867 Ben böyle bir yaşamıyorum nasıl bir sesten bahsediliyor acaba, birde bu motor şanzuman yıllardır kullanılıyor şanzuman arızası yeni mi tespit edilmiş. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 201312 yıl comment_192988 Anlamadığım 2 aya kadar 2014'e girecez sen hala 2012 den beri vites kutusu arızalı araç satıyorsun ve müşterilerin şikayetleri artıktan sonra oda sadece servislere hele bi toplantı yapak müşterileri salla beklet diyosun koskoca ford firması bumu Ben hala vites kutusu ile sağa çekme arasında bir ilişki kuramıyorum. Sağ aks keçesi kronik bir sorun olarak iB5 vites kutulu araçlarda görülebiliyor, yüksek oranda olmasa bile... Bunun dışında neredeyse milyonla satılmış bir vites kutusunda yeni keşfedilmiş bir problem olma olasılığı bana çok düşük ihtimal geliyor. Bir yanlış anlaşılma olmasın!? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 201312 yıl Yazar comment_193019 Ben hala vites kutusu ile sağa çekme arasında bir ilişki kuramıyorum. Sağ aks keçesi kronik bir sorun olarak iB5 vites kutulu araçlarda görülebiliyor, yüksek oranda olmasa bile... Bunun dışında neredeyse milyonla satılmış bir vites kutusunda yeni keşfedilmiş bir problem olma olasılığı bana çok düşük ihtimal geliyor. Bir yanlış anlaşılma olmasın!? Servis aynen böyle dedi Genel olarak 2012-2013 araçlarda sağa çekme ve ön düzende ses sıkıntısı var Oluşununda sebebi vites kutusundaki sıkıntıdandır Bizden haber bekleyin 1 aya kadar toplantı yapılacak araçları servisler çağıracaz Bende anlam veremedim Vites kutusunun sıkıntılı olduğundan bile haberim yoktu kendileri söylediler Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 201312 yıl comment_194776 ön düzende ses vardı bide araç sağa çekiyordu ama farkedilmeyecek kadar hafif sıkıntının ön düzenden değil vites kutusundan olduğunu ford firmasının toplantı yapacağını ona göre ya vites kutusu değişecek yada arıza giderilicek dediler tabi bu 2012-2013 araçların tümü servislere çağrılıcak dediler Bu dediğiniz insalah dogğudur bizde boşuna uğaşmayalım. Ne kadar bir süreden bahsettiler acaba.Garantisi biten araçlar ne olacak peki Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın