Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 201312 yıl comment_191117 arkadaşlar merhaba.aracım 2013 ford focus sedan.rengi aytozu gri.acaba renk kodu arabanın neresinde yazıyor?teşekkürler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 201312 yıl comment_191120 Aracın hiçbir yerinde yazmıyor. (DÜZENLEME: AYNA KAPAĞI ALTINDAYMIŞ) Boya denilen şey gün geçtikte değişir yani sadece kod'u bularak işlem yapılmaz. Gideceksiniz işin ehline veya servisine onlar yeniden boyayı inceleyerek uygun ton'u yakalayacaklar ardından işlem yapılacak. Fix şunu yapalım diyen yerden uzak durun. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 201312 yıl Yazar comment_191122 Aracın hiçbir yerinde yazmıyor.Boya denilen şey gün geçtikte değişir yani sadece kod'u bularak işlem yapılmaz. Gideceksiniz işin ehline veya servisine onlar yeniden boyayı inceleyerek uygun ton'u yakalayacaklar ardından işlem yapılacak. Fix şunu yapalım diyen yerden uzak durun. peki bazı sitelerde satılan kalem rötuş boyaları var.tavsiye eder misiniz? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 201312 yıl comment_191125 Bana ayna kapağının altında dediler, fotografını gönderdim boyadılar. Hatta fotografında vardı forumda aytozu. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 201312 yıl comment_191126 peki bazı sitelerde satılan kalem rötuş boyaları var.tavsiye eder misiniz? Hepsi yalan Bir çoğu farklı ürünler ile bedava olarak dağıtılıyor çeşitli zamanlarda..Yani akıyorlar vs.. almayın Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 201312 yıl comment_191127 Aracın hiçbir yerinde yazmıyor.Boya denilen şey gün geçtikte değişir yani sadece kod'u bularak işlem yapılmaz. Gideceksiniz işin ehline veya servisine onlar yeniden boyayı inceleyerek uygun ton'u yakalayacaklar ardından işlem yapılacak. Fix şunu yapalım diyen yerden uzak durun. Bal gibide yazar. Ton tutturma olayı ayrı olay kod ayrı olay. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 201312 yıl comment_191130 Bal gibide yazar. Ton tutturma olayı ayrı olay kod ayrı olay. Kod'a gerek yok aslında basit bir makina ile tamamen aynını yakalıyorsun. Yazdığını bilmiyordum düzenleyelim canım Sonuç olarak o kod pratikte işimize yarayan birşey değil.Servis bakarsa baksın Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 201312 yıl comment_191132 Kod'a gerek yok aslında basit bir makina ile tamamen aynını yakalıyorsun. Yazdığını bilmiyordum düzenleyelim canımnasil yani arabaya tutup filanmi? Yalnız bu boyacıların baktığı kod kapı içindeki hepsinde KG yazan etikette. Baktım kullanım kılavuzunda hepsi icin bişeyler yazıyor. Ama net yani ordaki kodlardan hazırlıyorlar arabayı bile görmemişti adam. Aytozunu ezbere biliyorlar bu arada Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 201312 yıl comment_191135 nasil yani arabaya tutup filan mı? Aynen öyle Aracın herhangibir etiketine vs bakmaya gerek yok tabi bu aletler herkeş de yoktur. o ayrı mesela işte o zaman marifet ustaya kalıyor seninki daha yeni araba 2-3 yıl sonra o kod'lar ile boyanırsa sırıtır ama farklar bariz olarak daha koyularda belli olur buda ayrı mesele.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 201312 yıl comment_191138 Iyiymis görmedim duymadım. Benim aldığım rutus içindi zaten cmaxtede kullandım sırıtmadı. 2002 mercedesin tamponu boyadım ondada sırıtmadı. 2008 corsaninda park sensörünü boyadım oda sırıtmadı Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 201312 yıl Yazar comment_191141 Bana ayna kapağının altında dediler, fotografını gönderdim boyadılar. Hatta fotografında vardı forumda aytozu. sağ ön kapıdaki etikette markanın altında yazan boya kodu olabilir mi? Hepsi yalan Bir çoğu farklı ürünler ile bedava olarak dağıtılıyor çeşitli zamanlarda..Yani akıyorlar vs.. almayın http://www.hepsiburada.com/Liste/productDetails.aspx?Categoryid=60001060&Productid=otelf18065 buradaki ürün iş görür mü? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 201312 yıl comment_191144 sağ ön kapıdaki etikette markanın altında yazan boya kodu olabilir mi? Ford'da hangisi bilmiyorum ama 3 haneli birsey istiyordu boyaci. Burdanda hangisini kullandılar bilmiyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 201312 yıl Yazar comment_191147 Ford'da hangisi bilmiyorum ama 3 haneli birsey istiyordu boyaci. Burdanda hangisini kullandılar bilmiyorum. http://www.hepsiburada.com/Liste/productDetails.aspx?Categoryid=60001060&Productid=otelf18065. bu ürün nasıl olur? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 201312 yıl comment_191149 http://www.hepsiburada.com/Liste/productDetails.aspx?Categoryid=60001060&Productid=otelf18065. bu ürün nasıl olur? Ben 7tlye aldım bi dünya, ama fircayla sürülüyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 201312 yıl Yazar comment_191150 Ben 7tlye aldım bi dünya, ama fircayla teşekkür ederim Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın