Jump to content
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız ×
  • Welcome!

Register now to access all features. After registering, you can post topics, reply topics, like users content, send private messages.
    This message will be deleted after you register.

• 0

Baskı balata Değişimi

UgR

Question

Üstadlar sizlere bişey danışacam, bugün aracım tamircimde baskı balata ve rulmanı değişiyor,Bazı kişiler rulmanı değiştirme hidrolik olduğu için 3 tane baskı balata eskitir falan dedi bu ne derece doğru ki bana doğru gelmediği için tamircimde zaten komple değiştirelim dedi set olarak Luk marka aldım (orjinali luk muş sanırım).

Fiyatı..

Luk baskı balata;160.00tl

Luk rulman ;100.00 tl

Recommended Posts

• 0

Söylenen doğru. 3 olmasa bile 2 baskı balata ömrü ile eşit ömürlü olur.. Ancak rulmanın durumu önemli. Aracınızı yeni aldınız zannediyorsam.

Sizden önceki sahip(ler)i nasıl kullandı acaba arabayı o önemli. Eğer güvendiğiniz bir usta ise değişin derim çok büyük bir mebla değil. Kafanız rahat olur

• 0

Evet aracımı yeni aldım 90binde henüz fordun takdığı baskı balata rulmanı var üzerinde zaten garanti olsun diye hepsi değişiyor şuanda.Bende otomotiv meznuyum 3 tane eskitir diyince abes geldi, sizlerinde fikirlerine alyım dedim. :rolleyes:

• 0

sıfır baskı silkeleme yapar. çok iyi kavrama yaptığı için yapıyor o silkelemeyi. sıka sıka vites değiştirin 3. viteste bilde patinaja sardırır araba şu anda.

kısa bi zaman sonra balata yerine alıştığında sorun düzelecektir

• 0

Ustan nerede? Nerde yaptırıyorsun bakımı?

iyi günlerde kullan.

İzmire biliyorsanız eski aydın yolu üzerinde, 6 yıldan beri ustamızdır sağolsun düzgün iş yapıyor. düzgün çalışan her zaman kazanır. izmirde olan arkadaşlara yardımcı olurum.