Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus Tekleme Ve Hızlanmama Sorunu

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Aracımın baskı balata-bilya ve hava akış metresini değiştirdik araç düzeldi balata perçinlere gelmek üzereymiş. Şimdi sorun kalmadı ilgilenen herkese teşekkürler.

Yanıtlama zamanı:

Aracımın baskı balata-bilya ve hava akış metresini değiştirdik araç düzeldi balata perçinlere gelmek üzereymiş. Şimdi sorun kalmadı ilgilenen herkese teşekkürler.

Melih bey ben de Sakarya'da oturuyorum ve ben de focus 2007 dizel trend kullanıcısıyım.Aracınız kaç km de bu işlemleri yaptınız,masraf ne oldu ve özel serviste mi yoksa yetkili serviste mi yaptınız.Ben de aracıma bu tür bir bakım düşünüyorum.Aracım şu an 100.000 km yi yeni geçmiş durumda.Ancak eski ataklığı yok sanki.Baskı balata ve akışmetre tarzı şeylerden olabilir diye düşünüyorum ben de.Cevabınız için şimdiden teşekkürler.Aracınız hayırlı olsun güle güle arızasız ve kazasız günlerde,sağlıcakla kullanın...

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

yetkili servis hariç 3-4 özel servis dolaştım. Özel servislerin çoğu işçilikten kısıyor parçadan salıyor. En son modern sanayide yetkili servisten ayrılmış Ali ustaya gittim. O sorunu direk söyledi, diğerleri ya şundadır ya bunda hesabı inme indiriyorlardı yüreğime.

Ayrıca sizin arabada baskı balata sağlamdır, 150.000 km ye kadar sıkıntı yapmıyormuş focuslar.

• 1 yıl sonra...
Yanıtlama zamanı:

Herkese merhaba arkadaşlar. Bende aranıza yeni katıldım. Benimde sorunum Melih ile aynı şekilde idi. Yani yüksek devirli yarım saat kullanımda aynı silkeleme sorunu bendede meydana geldi. Aracım 2010 tdci 1.6 titanium x 52000 km de. Sevgili Meli bu silkeleme hangi sıklıkta ve sürede meydana geldi. Ayrıca sorun tamamen kayboldumu ? Hava akışmetresini değiştirmesen olurmuydu.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.