Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Aracımda 2 Tane Sorun Hissediyorum. Debriyaj&amortisör

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
35 dakika önce, Burak Şenoğlu yazdı:

Sessizlik konusunda en berbat araçlardan biri bence

dizel kullanıcısı olsanız anlıyacağımda benzinlilerde fark o kadar bariz değil kanımca. 

sizin aracın 2012 modelini lpgli olarak kullanıyorum. Yaşımdan olsa gerek rölantide motor sesi duymuyorum :) 

az bi sarsıntı var evet benimkinde de ama şöyle sallıyayım bi kadar değil. 

• Yanıt 36
  • Görüntüleme 8,1k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ümit Vaysaloğlu
    Ümit Vaysaloğlu

Performansli/agresif kullaniyorsaniz normal bu degerler. Debriyajdaki ses cok hafif bir ses. Sanki bir musura basiyormus gibi bir seyse benim aracimda da var. Bence sorun yok. Lok seslerine henuz

• Ahh ah, alalı 1 ay olmadı ben ne çileler çektim bilemezsiniz(en son yolda kaldım ).. Hatta bu yüzden arabayı satmayı bile düşünüyorum hocam.. Gelen lokurtular sanki 100k km yapmış araba gibi...

• Burak Şenoğlu
    Burak Şenoğlu

Aynen benim aracımın da ön sol tarafından bu ses geliyor. hatta inceden pedallarda da o vibrasyonu hissedebiliyorum.. Direksiyon kutusu olsa direksiyondan bu hissedilirdi diye düşünüyorum.. Araç 700 k

Yanıtlama zamanı:

Motor sesi değil ön düzenden gelen seslerden bahsediyorum. Kavrama yaparken de bazen küt diye birden alıyor. Özellikle 2.viteste..

Yanıtlama zamanı:
44 dakika önce, Burak Şenoğlu yazdı:

Motor sesi değil ön düzenden gelen seslerden bahsediyorum. Kavrama yaparken de bazen küt diye birden alıyor. Özellikle 2.viteste..

Lastik havalarınızı kontrol ettikten sonra servise gitmeniz iyi olur. Garip sesler normalde araçta yok veya siz abartıyorsunuz, uzaktan ses yardımı kimse veremez.

Yanıtlama zamanı:
21 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı:

Lastik havalarınızı kontrol ettikten sonra servise gitmeniz iyi olur. Garip sesler normalde araçta yok veya siz abartıyorsunuz, uzaktan ses yardımı kimse veremez.

Lastik havalarım 4ü de 32 psi.. Uzaktan yardım edemeyeceklerinin ben de farkındayım.. belki beşinci kez yazmışımdır salı gününe servise randevu aldığımı..

Yanıtlama zamanı:
4 dakika önce, Burak Şenoğlu yazdı:

Lastik havalarım 4ü de 32 psi.. Uzaktan yardım edemeyeceklerinin ben de farkındayım.. belki beşinci kez yazmışımdır salı gününe servise randevu aldığımı..

İşte 5 kere servis ve ses yazınca bizim bilgilerin katkısı artmıyor, keşke artsa bir şey yapabilsek sadece 5 kere aynı şeyi okuyoruz. (Size 5 kere aynı cevabı yazdığımızı düşünün)

Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar yarın aracımı servise getirecem ama bu akşam beni uyku tutmaz. Arabadan 1.vitesten ses geliyor. Ayağım debriyajdayken de kavradıktan sonra da. Uğultu gibi.. 1500 devir ile 2000 devir arası da titreme var. Bu arabanın nesi var daha sıfır araba.. temiz 2.el araba yok diye 0 araba aldık, başımıza gelen işlere bakın..! Var mı böyle bir tecrübe yaşayan. Saygılar!

Motor sesi de sanki bir değişik sesli çalışıyor gibi

Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar malum oto sanayisinde iş yerimiz. Burda iyi bir ustamız var. Onunla test sürüşüne çıktık bugün. Benim aracımdan gelen, bahse konu olan parke taş ve baskı beton üzerindeki gelen seslerin ön amörtisörlerden geldiğini ve motor sesi biraz arttı diye bahsettiğim de debriyaj bilyasından geliyormuş. Bunlar seni yolda bırakmaz ama ses yapar dedi.. Fordlarda bu sesler kronik ama seninkinden biraz fazla çıkıyor dedi.. Paylaşım olsun diye burda sizinle paylaşayım dedim. 15 bin bakımına kadar böyle takılmayı düşünüyorum.. saygılarla :)

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.