Yanıtlama zamanı: Mart 17, 201412 yıl comment_228209 Hayır. Alt donanımda da VARDI. Şuan titanium + paket ile var. Karışık yani. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 17, 201412 yıl comment_228212 Hayır. Alt donanımda da VARDI. Şuan titanium + paket ile var. Karışık yani. Hmm yarın bakayım öyle bişi varmı... tam teknoloji özürlüyüm 3 gün oldu telefonu bile tanıtmayı beceremedim arabaya Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 18, 201412 yıl comment_228251 Hmm yarın bakayım öyle bişi varmı... tam teknoloji özürlüyüm 3 gün oldu telefonu bile tanıtmayı beceremedim arabaya Sizin araç PS olduğu için yok.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 18, 201412 yıl Yazar comment_228271 @Serdar yaman, E o zaman ben de isteyeyim, bunlar cam değişiminden beri oturmuyor yerlerine diyeyim bakalım ne olacak. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 18, 201412 yıl comment_228274 Sizin araç PS olduğu için yok.... Pardon arkadaşlar bilgisizliğimi bagışlayın ama ön cam ısıtması sadece titaniumlarda mı var Powershift olup olup bir tek bende var galiba Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 201511 yıl comment_302892 Değerli forum sakinleri benim de cam değişimi yapmam lazım da konu açılmış madem altına yazayım dedim. Ön camda oluşan çatlaktan dolayı kaskodan camı değiştirmem lazım anlaşmalı bir cam servisini aradım orijinal cam mı takıyorsunuz diye. Orijinal takıyoruz ama Ford logosu olmuyor dedi. Ben de hıı tamam o zman dedim ama orijinalse eğer ford logosu olması lazım değil mi camda? Cam orijinal midir? Bi sorun olur mu? Bir de cam ısıtmalı sensörlü filan bi cam bi sıkıntı çıkar mı? Anlaşmalı cam servisinde mi taktırmalıyım yetkili servise mi gitmeliyim? Tecrübeli arkadaşlar ne der? Teşekkür ederim şimdiden. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 201511 yıl comment_302899 Değerli forum sakinleri benim de cam değişimi yapmam lazım da konu açılmış madem altına yazayım dedim. Ön camda oluşan çatlaktan dolayı kaskodan camı değiştirmem lazım anlaşmalı bir cam servisini aradım orijinal cam mı takıyorsunuz diye. Orijinal takıyoruz ama Ford logosu olmuyor dedi. Ben de hıı tamam o zman dedim ama orijinalse eğer ford logosu olması lazım değil mi camda? Cam orijinal midir? Bi sorun olur mu? Bir de cam ısıtmalı sensörlü filan bi cam bi sıkıntı çıkar mı? Anlaşmalı cam servisinde mi taktırmalıyım yetkili servise mi gitmeliyim? Tecrübeli arkadaşlar ne der? Teşekkür ederim şimdiden. Can Alıcı soruyu Soralım araçta ön camda ısıtıcı var mı? Eğer varsa serviste orjinal cam harici takmayın takarken kenardaki çıtalarda Değişiyor aklınızda Kalsın ve serviste değişirseniz kaskonuzda muafiyet Gereği %20 dini ödersiniz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 201511 yıl comment_303062 Can Alıcı soruyu Soralım araçta ön camda ısıtıcı var mı? Eğer varsa serviste orjinal cam harici takmayın takarken kenardaki çıtalarda Değişiyor aklınızda Kalsın ve serviste değişirseniz kaskonuzda muafiyet Gereği %20 dini ödersiniz. Evet ön cam ısıtmalı. Poliçeyi inceledim de cam için diyor ki: "Anlaşmalı marka yetkili servis dışında kalan yerlerde yapılacak onarımlarda eksperce belirlenecek hasar tutarının %30'u oranında muafiyet uygulanacaktır." diyor. Yetkili serviste değiştirirsen sıkıntı yok gibi. Daha sonra yetkili servisi de aradım. Orijinal cam takarız herhangi bir ücret ödemezsiniz dediler. Ben de tamam o zaman değiştirelim dedim. Hafta içi bi gün gideceğim sanırım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 201511 yıl comment_303063 Evet ön cam ısıtmalı. Poliçeyi inceledim de cam için diyor ki: "Anlaşmalı marka yetkili servis dışında kalan yerlerde yapılacak onarımlarda eksperce belirlenecek hasar tutarının %30'u oranında muafiyet uygulanacaktır." diyor. Yetkili serviste değiştirirsen sıkıntı yok gibi. Daha sonra yetkili servisi de aradım. Orijinal cam takarız herhangi bir ücret ödemezsiniz dediler. Ben de tamam o zaman değiştirelim dedim. Hafta içi bi gün gideceğim sanırım. % 30 unu ister siz ödersiniz isterseniz kaskonuzda. Karşılaştırsınız o size kalmış cam değişiminde hasar kaydı çıkacak duruma göre size kalmış Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 201511 yıl comment_303071 Yine buralarda bir yerlerde paylaşmıştım, bende iki yıl önce ısıtmalı ön cam Değişimi yaptım, ford logolu (orj,) ek bir Ücret vermediğim gibi kaskoda bir bozulma olmadı... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 201511 yıl comment_303077 Yine buralarda bir yerlerde paylaşmıştım, bende iki yıl önce ısıtmalı ön cam Değişimi yaptım, ford logolu (orj,) ek bir Ücret vermediğim gibi kaskoda bir bozulma olmadı... Bana da öyle dediler ama inşallah doğru çıkar Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 201511 yıl comment_303091 Bana da öyle dediler ama inşallah doğru çıkar Kasko şirketi hangisi ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 201511 yıl comment_303102 Dışarıda yani yan sanayi camlarda ısıtma var mı ? eğer yok ise dışarıda herhangi anlaşmalı camcıya gidip "elimizde Ford orjinal ısıtmalı cam yoktur" diye imzalı kaşeli bir yazı alıyorsunuz ve serviste değişim yapılıyor böylece muafiyet ödemekten kurtuluyorsunuz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 201511 yıl comment_303107 Dışarıda yani yan sanayi camlarda ısıtma var mı ? eğer yok ise dışarıda herhangi anlaşmalı camcıya gidip "elimizde Ford orjinal ısıtmalı cam yoktur" diye imzalı kaşeli bir yazı alıyorsunuz ve serviste değişim yapılıyor böylece muafiyet ödemekten kurtuluyorsunuz. Hakan varmış, bana muadil taktırırsanız yılda iki adet, orj, olursa bir adet hakkınız var denmişti ve ben orj, den yana kullandım tercihimi... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 201511 yıl comment_303118 Dışarıda yani yan sanayi camlarda ısıtma var mı ? eğer yok ise dışarıda herhangi anlaşmalı camcıya gidip "elimizde Ford orjinal ısıtmalı cam yoktur" diye imzalı kaşeli bir yazı alıyorsunuz ve serviste değişim yapılıyor böylece muafiyet ödemekten kurtuluyorsunuz. Hakan varmış, bana muadil taktırırsanız yılda iki adet, orj, olursa bir adet hakkınız var denmişti ve ben orj, den yana kullandım tercihimi... Kaskonuz hangi firmaydı abilerim Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın