Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 201313 yıl comment_179975 Senin de belirttigin gibi kaskoyu bozuyor ancak hasarsizlik koruma klozundan faydalaniyorum. Anlasmali cam servisi cami takiyor ancak orjinal degil. Yani isitmasi falan var galiba ama calismamasi ya da bazilarinin calismamasi halinde ben ne yapacagim. Cami degistir desem onu yapmaz, tamir et desem onu yapmaz. Bu nedenle yetkili serviste orjinal cam ile dwgistirmek istedim. Kasko isini tam olarak cozmussun galiba Ozan. Tebrik ederim. Eğer ısıtmalı yan sanayi yoksa diye dedim, varsa ve onu takicaklarsa isim olmaz tabi. Orjinal dışında birsey taktirmam. Kendi capimda bilgiliyim sigorta işlerinde ama kaynağı tecrübe malesef Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 201313 yıl Yazar comment_179983 Eğer ısıtmalı yan sanayi yoksa diye dedim, varsa ve onu takicaklarsa isim olmaz tabi. Orjinal dışında birsey taktirmam. Kendi capimda bilgiliyim sigorta işlerinde ama kaynağı tecrübe malesef Kaskoya da servise de lanet ettim yahu. Vw alacam gorecekler. Yanimda bir arkadasim vardi dun. Eski kasa passati vardi simdi astra aldi. Passatin cami kirilmisti sigortaciyi aradim. Geldiler kapinin onunde degistirdiler diyor. Vw farki falan diyor. Manyak vw yle ne alakasi var dedim hala vw servisinin kalitesinden bahsediyor... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 201412 yıl comment_211780 Kaç aydır çatlak camı kullanıyordum bugün yaptırmak nasip oldu... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 201412 yıl comment_211782 Kutunun içinden foto var mıdır Hayırlı olsun yeni cam Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 201412 yıl comment_211784 Kutunun içinden foto var mıdır Hayırlı olsun yeni cam Bu iş görür mü teşekkürler... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 201412 yıl comment_211794 Bu iş görür mü teşekkürler... Hadi hayırlı olsun Serdar'ım ... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 201412 yıl comment_211825 Kutunun içinden foto var mıdır Hayırlı olsun yeni cam Eski cam bu... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 201412 yıl comment_211932 Bunun geçtiği yerde yani ekipmanlar bu üst kısım kapak görevindeydi..Tamam Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 201412 yıl comment_212270 Bende cam değişimi yapılırken kenardaki siyah çıtalarda değişti camla beraber... Bugün silgi de aldım antalya öztürklerde 50 tl orjinal serviste 135 tl... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 15, 201412 yıl comment_227222 Eğer ısıtmalı yan sanayi yoksa diye dedim, varsa ve onu takicaklarsa isim olmaz tabi. Orjinal dışında birsey taktirmam. Kendi capimda bilgiliyim sigorta işlerinde ama kaynağı tecrübe malesef Burdaki resimler var sadece Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 15, 201412 yıl Yazar comment_227314 Benim cam degisimiyle ilgili elimdeki resimlerden bunlar var. Ozellikle o mukavva yi gordugumde cok sasirmistim. Ve cam degisimi yapilirken kenarlardaki plastik citalar kutur kutur sokuldu yerlerinden. Gecen bi elimle baktim oynuyor o parcalar. Orta kisimlari bostan. Elimle bastirdim oturmadi. Bununla ilgili yapilacqk bir sey var midir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 17, 201412 yıl comment_228039 Benim cam degisimiyle ilgili elimdeki resimlerden bunlar var. Ozellikle o mukavva yi gordugumde cok sasirmistim. Ve cam degisimi yapilirken kenarlardaki plastik citalar kutur kutur sokuldu yerlerinden. Gecen bi elimle baktim oynuyor o parcalar. Orta kisimlari bostan. Elimle bastirdim oturmadi. Bununla ilgili yapilacqk bir sey var midir. O siyah çıtaların yenisini taktılar bende eskisini mi taktılar sana... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 17, 201412 yıl Yazar comment_228200 O siyah çıtaların yenisini taktılar bende eskisini mi taktılar sana... Arabaya! Eski çıtaları taktılar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 17, 201412 yıl comment_228202 Arabaya! Eski çıtaları taktılar. Evet arabaya özür dilerim Ben taktıkları zaman başında durdum kutudan yeni çıkardılar bunlar söküldü mü takılmaz bidaha dediler hatta bende basınçlı sudan çizik çizik olmuştu değiştiğine çok sevinmiştim. Bu yüzden oturmuyor olabilir... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 17, 201412 yıl comment_228207 Pardon arkadaşlar bilgisizliğimi bagışlayın ama ön cam ısıtması sadece titaniumlarda mı var Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın