Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 201313 yıl comment_176867 Merhaba sevgili focusclubtr ailesi; Daha önceden hatırlayanlar vardır.Kendi aracıma mondeo daylight montajıyla ilgili bir konu açmıştım.Gerek maliyet gerek'te yapımının zorluğundan dolayı vazgeçmiştim.Geçen günlerde konusu olan hata galiba sitemize sponsor olan firmadan bir tane aldım.Benim için en önemli şey arabada orjinal gibi durmasıydı benim şahsi düşümceme görede durdu. Ürün'ün özellikleri; Ürün focus için yapılmış sis farı kapağını çıkartıyorsunuz yerine bunu takıyorsunuz.Gerisi elektirikçinin işi Farları yaktığınız anda ışık şiddeti azalıyor kapattığınızda ise yeniden gündüz farı konumuna geliyor. Sadece kontak açık iken yani araba çalışır vaziyette değilken xenonları yaktığımda kendini kapatıyor arabayı çalıştırdığımda yeniden aktif konuma geliyor.(Bu bunun özelliğimi bilmiyorum ikisi birlikte fazla voltaj çektiği için belki arabanın beyni kapatıyordur) 1 tane fotoğraf çekmişim daha fazla ister iseniz çekip koyarım. Temmuz 30, 201313 yıl Cihan Buğdaycı tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 201313 yıl comment_176868 Hizasında çekimler istiyoruz. Yakın ve uzak olarak Hayırlı olsun Benim iPhone ile Tapatalk 2 kullanılarak gönderildi Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 201313 yıl Yazar comment_176869 @Yakup Çağatay,Üşenmiyorum birazdan inip çekicem hava kararmadan birazcık dinlenimde Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 201313 yıl comment_176891 Sanki orjinal bir parça gibi duruyor. İyi günlerde kullanın Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 201313 yıl comment_176893 Yeni c-max a uyar mı sizce? nerden aldınız, ve ne kadar maliyeti oldu acaba? Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 201313 yıl Yazar comment_176899 @Volkan Özenç,Yeni c-max'e bu parca uymaz sis far kapakları farklı.Ultraalısverıs diye bir siteden aldım orda gozukmuyor c-max için ama gelirmi gelmezmi bilemem tabi.Maliyet olarak 180 tl'ye aldım.Elektrikçide montaj yapılıyor ben para vermedim ama tahmini 50 lira alır gibime geliyor. Alibaba adı altında bir site var.Çin menşeili herturlu parçayı firmanın turkiyeye kargo varsa gönderiyor ordan bir araştırın derim. Temmuz 30, 201313 yıl Cihan Buğdaycı tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 201313 yıl comment_177122 Mondeonun yavrusu gibi Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 201313 yıl comment_178165 Selam bunu 2008 collectiona yapabilirmiyiz. Bu ledler bildiğimiz sıradan ledler mi hani metreyle alınan yoksa başka tür mü. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 5, 201412 yıl comment_224329 Eline sağlık cihan bey kaça mal oldu bu işlem acaba 2006 ghia var bende bunada olur mu Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın