Cihan Buğdaycı Oluşturma zamanı: Temmuz 30, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Temmuz 30, 2013 (düzenlendi) Merhaba sevgili focusclubtr ailesi; Daha önceden hatırlayanlar vardır.Kendi aracıma mondeo daylight montajıyla ilgili bir konu açmıştım.Gerek maliyet gerek'te yapımının zorluğundan dolayı vazgeçmiştim.Geçen günlerde konusu olan hata galiba sitemize sponsor olan firmadan bir tane aldım.Benim için en önemli şey arabada orjinal gibi durmasıydı benim şahsi düşümceme görede durdu. Ürün'ün özellikleri; Ürün focus için yapılmış sis farı kapağını çıkartıyorsunuz yerine bunu takıyorsunuz.Gerisi elektirikçinin işi Farları yaktığınız anda ışık şiddeti azalıyor kapattığınızda ise yeniden gündüz farı konumuna geliyor. Sadece kontak açık iken yani araba çalışır vaziyette değilken xenonları yaktığımda kendini kapatıyor arabayı çalıştırdığımda yeniden aktif konuma geliyor.(Bu bunun özelliğimi bilmiyorum ikisi birlikte fazla voltaj çektiği için belki arabanın beyni kapatıyordur) 1 tane fotoğraf çekmişim daha fazla ister iseniz çekip koyarım. Temmuz 30, 2013 Cihan Buğdaycı tarafından düzenlendi 7 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2013 Hizasında çekimler istiyoruz. Yakın ve uzak olarak Hayırlı olsun Benim iPhone ile Tapatalk 2 kullanılarak gönderildi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cihan Buğdaycı Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2013 @Yakup Çağatay,Üşenmiyorum birazdan inip çekicem hava kararmadan birazcık dinlenimde 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Enes Duman Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2013 Hayırlı olsun. Orjinal gibi olmuş. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Altın Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2013 Hayırlı olsun güzel olmuş 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nihat Abukan Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2013 Bence çok yakışmış.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alparslan Kaplan Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2013 Sanki orjinal bir parça gibi duruyor. İyi günlerde kullanın 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Özenç Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2013 Yeni c-max a uyar mı sizce? nerden aldınız, ve ne kadar maliyeti oldu acaba? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cihan Buğdaycı Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2013 (düzenlendi) @Volkan Özenç,Yeni c-max'e bu parca uymaz sis far kapakları farklı.Ultraalısverıs diye bir siteden aldım orda gozukmuyor c-max için ama gelirmi gelmezmi bilemem tabi.Maliyet olarak 180 tl'ye aldım.Elektrikçide montaj yapılıyor ben para vermedim ama tahmini 50 lira alır gibime geliyor. Alibaba adı altında bir site var.Çin menşeili herturlu parçayı firmanın turkiyeye kargo varsa gönderiyor ordan bir araştırın derim. Temmuz 30, 2013 Cihan Buğdaycı tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2013 Hakikaten orj. Gibi olmuş... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2013 Mondeonun yavrusu gibi Sent from my iPhone using Tapatalk 2 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alp Şimşek Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2013 Selam bunu 2008 collectiona yapabilirmiyiz. Bu ledler bildiğimiz sıradan ledler mi hani metreyle alınan yoksa başka tür mü. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan Açıkgöz Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 5, 2014 Eline sağlık cihan bey kaça mal oldu bu işlem acaba 2006 ghia var bende bunada olur mu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap