Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

2011 Focus 3 Style Esp Tcs Aynı ışık Mı?

Featured Replies

Solved by Cem Boneval

Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar benim de aynı sorunum var esp ışıgı sürekli yanıyor araç marş almıyor çekici ile özel servise aldım şuan de3nilen tcm beyni yani şanzuman beyni arızalı şimdi degiştiriyorlar bakalım ne olacak 

servis aracımda gaz var diye bakmadı ortalıgı ayaga kaldırdım 

ayrıca ford otosana 50 binde bir aracın şanzuman beyni neden arızalanır diyorum arızalanır diyorlar garantideyken kronik sorun olan bu beyin garanti bitince ne hikmetse kronik olmaktan çıkıyor 

şimdi özel serviste çıkacak olan beyni bilirkişi tespiti isteyip mahkemeden incelettirecegim sorun üretim kaynaklıysa vay ford otosanın haline arabadan sogudum daha 50 binde ve beyin off beyin degişince daha geniş yazacagım arkadaşlar 

--4 dakika sonra eklendi--

aracıma herhangi bir müdehale yapılmadı yani kazam yok beyin denen cihaz zaten presli su alma olasılıgı dahi sıfır ilk başlarda esp ısıgı yanıyor 5 dk sonra sönüyor araç çalışıyordu şimdi of da off çalışmıyor bilgisayara baglanınca tcm beyin arızası diyor servis serviste 7000tl istiyorlar özel servislerde daha uygun beklemedeyim ve otosana şuan çok kızgınım müşteri memnuniyeti garanti bitene kadar 

• Yanıt 33
  • Görüntüleme 12,5k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Kapatırsanız mazallah.

• Doğru iki tane kayan araba olması lazım. Aşağıdaki resimde göreceksin...   Kontağı açtığında altında yazı olmayan üstteki kayan araba ışığının kısa bir süre yanıp sönmesi lazım. Sonra d

• Çağatay G.
    Çağatay G.

Aramalarda 2011 modeli ile ilgili esp sonuçları yok aklıma geldi aslında merak ettim sordum daha tatmin edici bi cevabınız varsa duymak isterim

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

arkadaşlar şanzuman beyni değiştirildi sorun ortadan kalktı lakin fort otosana yazıklar olsunki bu kronik hatayı kabul etmiyor benim 50 binde beyin gitti forumda 10-20-30 binde gidenler var yazıklar olsun ford focustan soğudum

Yanıtlama zamanı:
26.07.2013 - 09:40 tarihinde, Çağatay G. yazdı:

2011 Model Focus III aracım var. Aracımda Esp olup olmadıgını nasıl anlayabilirim ?

focus 3lerin tamamında esp olması gerekiyor.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.