Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 201313 yıl comment_175798 Herkese iyi günler. Arkadaşımda 2010 Megane var. Aracın üstünde 16'' celık jant ve Eibach 3,5 Cm spor yay var. Onda spor yay olduğu halde. Benim orjinal focusda cukurlar daha çok hissediliyor. En ufak çukur bile hissediliyor. Bu konfora çok etki ediyor ve canımı sıkıyor. Bunu nedeni ve çözüm yolu nedir? Herkese şimdiden teşekkürler. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 201313 yıl Yazar comment_175802 44 psi civarlarindaydi fabrika cıkısı 32 psi'ye düşürdüm. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 201313 yıl comment_175803 Aracın üstünde 16'' celık jant senin arabanda da 16 inch jant var ...lastik havaların çoktur , indir bu arada demekki megane da ne gondol arabaymış ki ,stiff yay takılmasına ramen hala esniyor Temmuz 25, 201313 yıl Tolga Başaran tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 201313 yıl comment_175807 Bindiğin arabadan daha dengeli süspansiyona sahip 1 bilemedin 2 araba bulmakta zorlanırsın. Tercihini ona göre yapmalısın konfor mu sürüş mü ? Konfor çok önemli ise focus'a fazla yanaşmamakta fayda var mesela megane 2 alın pufur püfür kullanın gibi Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 201313 yıl comment_175835 Herkese iyi günler. Arkadaşımda 2010 Megane var. Aracın üstünde 16'' celık jant ve Eibach 3,5 Cm spor yay var. Onda spor yay olduğu halde. Benim orjinal focusda cukurlar daha çok hissediliyor. En ufak çukur bile hissediliyor. Bu konfora çok etki ediyor ve canımı sıkıyor. Bunu nedeni ve çözüm yolu nedir? Herkese şimdiden teşekkürler. iki aracıda uzun süre kullanmış biri olarak megy2 ile focusun süspansiyon sertlikleri arasında bahsetmiş olduğunuz kadar büyük fark yok kanaatimce. Yalnızca focusla çukurlara girince -ki direksiyon kutusundan geldiği söyleniyor- bir ses geliyor ve bu seste beni rahatsız ediyor. sanki bu seste yayların çok sert olmasından kaynaklı ses gibi. konforsuzluk hissi bundan kaynaklı olabilirmi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 201313 yıl Yazar comment_175867 Focus'un yayları Megane'ınkinden sert ve rahatsız edici. Lastik havaları 32 Psi'de Focusun. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 201313 yıl comment_175870 Focus'un yayları Megane'ınkinden sert ve rahatsız edici. Lastik havaları 32 Psi'de Focusun. Ama Focus ile Megane'nın arasında ciddi derecede yol tutuş farkı da var. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 201313 yıl Yazar comment_175874 Orası tartısılmaz. Focus acık ara farkla önde tabıkı. Ama Focus'ada spor yay takılsa konforun ıyılesecegıne ınanıyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 201313 yıl comment_175876 Orası tartısılmaz. Focus acık ara farkla önde tabıkı. Ama Focus'ada spor yay takılsa konforun ıyılesecegıne ınanıyorum Nasıl yani? Daha sert yaylar ile konforu artmaz aksine düşer. Yanlış mıyım? Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 201313 yıl comment_175882 Bende sizin gibi süspansiyondan şikayetçiyim,hatta focus 2 aracımın süspansüyonu daha nazikmiş gibi hatırlıyorum.Spor yay takıp konforunuzun artmasını beklemeyin. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 201313 yıl comment_175883 spor yay takılsa konforun ıyılesecegıne ınanıyorum yay takmak için kendine bahane arıyor olmayasın Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 201313 yıl comment_175901 Süspansiyona dem vurmak için Aynı lastik ve aynı yoldan gidilmesi gerekir. Yoksa her türlü somut karşılaştırma yanıltır. Konuda neden ve çözüm aranmış. Nedeni yok karakter ne ise odur. Çözümü de yok vardır ama değişiklik yapmak saçmalık olur. En nihayetinde bir çözüm ise aracı satmaktır. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın