Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focusun Amörtisörleri ?

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Herkese iyi günler. Arkadaşımda 2010 Megane var. Aracın üstünde 16'' celık jant ve Eibach 3,5 Cm spor yay var. Onda spor yay olduğu halde. Benim orjinal focusda cukurlar daha çok hissediliyor. En ufak çukur bile hissediliyor. Bu konfora çok etki ediyor ve canımı sıkıyor. Bunu nedeni ve çözüm yolu nedir? Herkese şimdiden teşekkürler.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

44 psi civarlarindaydi fabrika cıkısı 32 psi'ye düşürdüm.

Yanıtlama zamanı:
Aracın üstünde 16'' celık jant

senin arabanda da 16 inch jant var ...lastik havaların çoktur , indir :)

bu arada demekki megane da ne gondol arabaymış ki ,stiff yay takılmasına ramen hala esniyor   :kıhkıh:

Tolga Başaran tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Bindiğin arabadan daha dengeli süspansiyona sahip 1 bilemedin 2 araba bulmakta zorlanırsın.

Tercihini ona göre yapmalısın konfor mu sürüş mü ? 

Konfor çok önemli ise focus'a fazla yanaşmamakta fayda var mesela megane 2 alın pufur püfür kullanın :yeah: gibi

Yanıtlama zamanı:

Herkese iyi günler. Arkadaşımda 2010 Megane var. Aracın üstünde 16'' celık jant ve Eibach 3,5 Cm spor yay var. Onda spor yay olduğu halde. Benim orjinal focusda cukurlar daha çok hissediliyor. En ufak çukur bile hissediliyor. Bu konfora çok etki ediyor ve canımı sıkıyor. Bunu nedeni ve çözüm yolu nedir? Herkese şimdiden teşekkürler.

iki aracıda uzun süre kullanmış biri olarak megy2 ile focusun süspansiyon sertlikleri arasında bahsetmiş olduğunuz kadar büyük fark yok kanaatimce. Yalnızca focusla çukurlara girince -ki direksiyon kutusundan geldiği söyleniyor- bir ses geliyor ve bu seste beni rahatsız ediyor. sanki bu seste yayların çok sert olmasından kaynaklı ses gibi. konforsuzluk hissi bundan kaynaklı olabilirmi? 

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Focus'un yayları Megane'ınkinden sert ve rahatsız edici. Lastik havaları 32 Psi'de Focusun.

Yanıtlama zamanı:

Focus'un yayları Megane'ınkinden sert ve rahatsız edici. Lastik havaları 32 Psi'de Focusun.

Ama Focus ile Megane'nın arasında ciddi derecede yol tutuş farkı da var.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Orası tartısılmaz. Focus acık ara farkla önde tabıkı. Ama Focus'ada spor yay takılsa konforun ıyılesecegıne ınanıyorum

Yanıtlama zamanı:

Orası tartısılmaz. Focus acık ara farkla önde tabıkı. Ama Focus'ada spor yay takılsa konforun ıyılesecegıne ınanıyorum

Nasıl yani? Daha sert yaylar ile konforu artmaz aksine düşer. Yanlış mıyım?

Yanıtlama zamanı:

Bende sizin gibi süspansiyondan şikayetçiyim,hatta focus 2 aracımın süspansüyonu daha nazikmiş gibi hatırlıyorum.Spor yay takıp konforunuzun artmasını beklemeyin.

Yanıtlama zamanı:

spor yay takılsa konforun ıyılesecegıne ınanıyorum

yay takmak için kendine bahane arıyor olmayasın :kıhkıh:  

Yanıtlama zamanı:

Süspansiyona dem vurmak için

Aynı lastik ve aynı yoldan gidilmesi gerekir. Yoksa her türlü somut karşılaştırma yanıltır. Konuda neden ve çözüm aranmış.

Nedeni yok karakter ne ise odur.

Çözümü de yok vardır ama değişiklik yapmak saçmalık olur.

En nihayetinde bir çözüm ise aracı satmaktır.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.