Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 201115 yıl comment_14345 2012 de piyasada olacak veloster model araç için T-GDI dedikleri turbo beslemeli 1.6 litre hacmindeki motorla 208 hp güce ulaşmışlar. Aynı motoru ix35 e falan koyarlarsa satış patlaması yaratırlar bence. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 201115 yıl comment_14347 Hyundai reklamlarda artık mavi'nin bi zamanlardaki reklam repliğini kullanırsa şaşırmam. "Bu korelilerde çok oluyor" gibisinden Şaka bi yana helal olsun, her geçen gün geliştiriyorlar kendilerini. Dünde trafikte beyaz renk elentra gördüm resimdekinden daha güzel duruyordu hoşuma gitti. Eşimde çok beğendi ama focus daha güzel dedi oda benim gibi Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 201115 yıl Yazar comment_14353 Biz sedan focusu geçen gün birlikte gördük, ikimizde bizim sedanın daha güzel olduğunu söyledik birbirimize, sevkler. Bu motor gelecek sene Kia ceed de de kullanılacakmış, sakin kullanımda 4,5 L yakıt tüketimi vaadediyor araç. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 201115 yıl comment_14364 böyle tasarımlar hep çizimlerde kalıyor... aynısını üretimde göremeyiz... ama motor manyak olmuş.. isterdim o motoru Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 201115 yıl Yazar comment_14368 böyle tasarımlar hep çizimlerde kalıyor... aynısını üretimde göremeyiz... ama motor manyak olmuş.. isterdim o motoru Hyundai tarafından yapılan açıklamaya göre Amerika’daki satış fiyatı 20.000 doların altında olacakmış. Ülkemizdeki vergi sistemi sebebiyle bizdeki fiyatının 40 bin lirayı aşacağını söyleyebiliriz. Hyundai CEO’sunun yaptığı açıklamaya göre Veloster, Elentra’nın teknik altyapısını kullanacak. Araç üretilmiş yol şartlarında testleri falan bitmiş, bu hali ile çıkacak bu araç. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 201115 yıl comment_14370 Arka tasarımını beğenmedim ben şahsen.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 201115 yıl comment_14447 Bu araç göründüğü gibi - pek değişime uğramadan satılacak. Sağda 2 solda 1 olmak üzere 3 kapılı aracın ilk sürüş izlenimlerine göre ufak tefek ince ayarlar dışında oldukca etkileyici kullanım özelliklerine sahipmiş ve firma tarafından "Scirocco avcısı" olarak nitelendirilmiş... Düşük hacim - yüksek güç dengesine sahip motorlar ağır kasa altında her zaman negatif ömür / tüketim zorluklarına maruz kalırlar. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın