Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 201313 yıl comment_173443 Arkadaşlar cmax in teyibinde 2 gündür aux çalışmıyor, flashdisc bozuk herhalde dedim bir başkasını taktım bana mısın demedi. Aux tuşu hiçbir tepki vermezken menüden aux moda geçmeye çalıştığımda ise 2 saniye kadar bekleyip bir önceki menüye dönüyor. Sebebi ne olabilir, birde aracın çakmaklığına bozuk para düştüğü için çakmaklığıın sigortası atmıştı onunla alakası olabilir mi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 201313 yıl comment_173460 Arkadaşlar cmax in teyibinde 2 gündür aux çalışmıyor, flashdisc bozuk herhalde dedim bir başkasını taktım bana mısın demedi. Aux tuşu hiçbir tepki vermezken menüden aux moda geçmeye çalıştığımda ise 2 saniye kadar bekleyip bir önceki menüye dönüyor. Sebebi ne olabilir, birde aracın çakmaklığına bozuk para düştüğü için çakmaklığıın sigortası atmıştı onunla alakası olabilir mi? bahşişi az verdiğiniz için bozulmuştur. bozukluk değil de 5-10 atsanız çalışır sanırım. Bazen benim araçta da bu tip karışıklık oluyor. Gelişigüzel kurcalıyorum bazen düzeliyor bazen düzelmiyor. düzelmezse bazen radyo dinliyorum bazen de cd. genellikle dosya formatını tanımazsa bu tip sıkıntıları yaratıyor. bazen iç içe halkalar ve sağa ok şekli olan ekran geliyor? nede olsa elektronik. yakında wv ceo sunun dediği gibi saatte 150 km hızla giderken aracınız geçersiz bir işlem yürüttü, aracınızın zarar görmemesi için motor devre dışı bırakıldı uyarısı görürsek hiç şaşırmayalım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 201313 yıl Yazar comment_174567 Bugün farkettim de aracın sadece USB özelliği değil; hem USB hem aux hemde Bluetooth özelliği çalışmıyor 3 ü birden gitti Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 201313 yıl comment_174599 Çünkü üçüde aynı modülden çalışıyor. Sesli kontrolde gitmiş olmalı.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 201313 yıl Yazar comment_174602 Çünkü üçüde aynı modülden çalışıyor. Sesli kontrolde gitmiş olmalı.. Ne yapmam gerekiyor? Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 201313 yıl comment_175245 Ne yapmam gerekiyor?Garanti devam ediyorsa servise gidin, etmiyorsa modülü değiştirin. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 201313 yıl Yazar comment_176471 Arkadaşlar benim bu arıza için servise uğradım teybi sökmemiz lazım garantiye gidecek 15 günden önce gelmez felan dediler elleri çok doluymuş o gün sökemeyeceklerini söylediler e Konya'da bize 100 km zaten başka bir iş için gitmiştim geçerken uğradım, bu Bluetooth USB aux sesli komut hepsi birden çalışmama olayıyla ilgili teknik bilgi sahibi olan yok mu acaba basit birşeyse bi elektronikçiye baktırmayı düşünüyorum? Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın