Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Cmax Aux

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar cmax in teyibinde 2 gündür aux çalışmıyor, flashdisc bozuk herhalde dedim bir başkasını taktım bana mısın demedi. Aux tuşu hiçbir tepki vermezken menüden aux moda geçmeye çalıştığımda ise 2 saniye kadar bekleyip bir önceki menüye dönüyor. Sebebi ne olabilir, birde aracın çakmaklığına bozuk para düştüğü için çakmaklığıın sigortası atmıştı onunla alakası olabilir mi?

Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar cmax in teyibinde 2 gündür aux çalışmıyor, flashdisc bozuk herhalde dedim bir başkasını taktım bana mısın demedi. Aux tuşu hiçbir tepki vermezken menüden aux moda geçmeye çalıştığımda ise 2 saniye kadar bekleyip bir önceki menüye dönüyor. Sebebi ne olabilir, birde aracın çakmaklığına bozuk para düştüğü için çakmaklığıın sigortası atmıştı onunla alakası olabilir mi?

bahşişi az verdiğiniz için bozulmuştur. bozukluk değil de   5-10 atsanız çalışır sanırım. :)

Bazen benim araçta da bu tip karışıklık oluyor. Gelişigüzel kurcalıyorum bazen düzeliyor bazen düzelmiyor. düzelmezse bazen radyo dinliyorum bazen de cd. genellikle dosya formatını tanımazsa bu tip sıkıntıları yaratıyor. bazen iç içe halkalar ve sağa ok şekli olan ekran geliyor? nede olsa elektronik. yakında wv ceo sunun dediği gibi saatte 150 km hızla giderken aracınız geçersiz bir işlem yürüttü, aracınızın zarar görmemesi için motor devre dışı bırakıldı uyarısı görürsek hiç şaşırmayalım.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Bugün farkettim de aracın sadece USB özelliği değil; hem USB hem aux hemde Bluetooth özelliği çalışmıyor :( 3 ü birden gitti

Yanıtlama zamanı:

Çünkü üçüde aynı modülden çalışıyor. Sesli kontrolde gitmiş olmalı..

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Çünkü üçüde aynı modülden çalışıyor. Sesli kontrolde gitmiş olmalı..

Ne yapmam gerekiyor?

Yanıtlama zamanı:

Arabanız servisi özlemiş.

Yanıtlama zamanı:

Ne yapmam gerekiyor?

Garanti devam ediyorsa servise gidin, etmiyorsa modülü değiştirin.
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Arkadaşlar benim bu arıza için servise uğradım teybi sökmemiz lazım garantiye gidecek 15 günden önce gelmez felan dediler elleri çok doluymuş o gün sökemeyeceklerini söylediler e Konya'da bize 100 km zaten başka bir iş için gitmiştim geçerken uğradım, bu Bluetooth USB aux sesli komut hepsi birden çalışmama olayıyla ilgili teknik bilgi sahibi olan yok mu acaba basit birşeyse bi elektronikçiye baktırmayı düşünüyorum?

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.