Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Güneş Isısını Engelleyen Cam Filmi


Önerilen Mesajlar

Geçenlerde serviste görmüştüm. Yeni bazı modellerde ısı iletimini engelleyen renksiz cam filmleri vardı (belki de açık renk tam emin değilim). Hatta test etmemiz için infrared ampül koyup normal cam ile karşılaştırmışlar. Gerçekten normal cam sıcaklığı iletirken o cam filmi işe yarıyordu. O gün denk gelip soramadım ama burada belki o cam filmini kullanan arkadaşlar vardır. 

 

Bu konuda bilgisi olan kimse var mı? Bize anlatabilir misiniz? (Nasıl uygulanıyor, kimler yapıyor, maliyeti nedir vs.)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

llumar'ın var diye biliyorum. Benim de aklımı kurcalıyor. Şeffaf olduğu söyleniyor, ancak ısı geçirgenliği düşükmüş. Ankara'da llumar'ın düzgün bir bayisini bulursam detaylı bilgi almaya gideceğim bir ara. Görüş kaybı ve polis derdi olmadan ısı yalıtımı güzel olur.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

llumar'ın var diye biliyorum. Benim de aklımı kurcalıyor. Şeffaf olduğu söyleniyor, ancak ısı geçirgenliği düşükmüş. Ankara'da llumar'ın düzgün bir bayisini bulursam detaylı bilgi almaya gideceğim bir ara. Görüş kaybı ve polis derdi olmadan ısı yalıtımı güzel olur.

http://www.llumar.com.tr/iletisim.asp

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Orayı ben  de gördüm abi de cam filmi işi işçiliğe fazla baktığından birilerinin tavsiyesi ile denenmiş bir yerlere gitmek daha mantıklı geliyor.

Yaptırırsam ön ve ön yanları yaptıracağım ben, ön camdaki ısıtma da aklıma takılmıyor değil. Yazın sıcaktan bunalmayalım diye tüm kış ön cam kazımayalım sonra.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Ben şimdilik yaz için internetten statik elektrik ile yapışan cam filmi (perde) aldım. Camın hepsini kaplamıyor ama güneşi %50 kestiği için iyi... Camı açıp kapatırken camdan çıkmaması çok iyi, ancak yapıştırmak biraz zahmetli (en azından ben pek beceremedim). 4 cam 16 liraya mal oldu....

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.