Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 1 Makyajlı Kasa American Park

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Uzun zamandır kafamda planladığım american parkları sonunda taktırdım.İlk başta gözüme tuhaf gözüksede 1 hafta fln oldu takılalı gördükçe hoşuma gitmeye başladı umarım sizlerde beğenirsiniz ::::: :)

p6tmp.jpg

p6tkn.jpg

p6tmp.jpg

Yanıtlama zamanı:

Ünal maşallahı var arabanın. Amerikan parklarda güzel durmuş makyajsız f1 lere hiç yakışmıyor sinyal tamponda olduğu için :)

Daha öncede demiştim sana comfort jant kapağıyla beraber teneke jant+yay çok güzel durur :)

Yanıtlama zamanı:

gerçekten çok şkı olmuş elinize sağlık :D

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Ünal maşallahı var arabanın. Amerikan parklarda güzel durmuş makyajsız f1 lere hiç yakışmıyor sinyal tamponda olduğu için :)

Daha öncede demiştim sana comfort jant kapağıyla beraber teneke jant+yay çok güzel durur :)

Sağol Fatih  :) Saç jantları kar tipi lastiklerinde onlarda benim hoşuma gitmiyor 14' olduğu için küçük duruyor arabada  :) Ama ilerde yay düşünüyorum bakalım zaman ne göstercek  :)

Yanıtlama zamanı:

Maşallah FOCUSSSS yakıyor bide şu maliyeti yazsak...

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Maşallah FOCUSSSS yakıyor bide şu maliyeti yazsak...

Teşekkür ederim. American park'ın maliyeti 30 tL 

• 9 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Çok şık olmuş. Ayrıca arabanın kondisyonu da çok iyi görünüyo. Benim merak ettiğim şey farları yakmadan parkları yakmaya müsade etmiyo benimki. Bunun yolu nedir?

• 7 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

çok şık duruyor, jantlarda fena :) güle güle kullanın

Yanıtlama zamanı:

Çok şık olmuş. Ayrıca arabanın kondisyonu da çok iyi görünüyo. Benim merak ettiğim şey farları yakmadan parkları yakmaya müsade etmiyo benimki. Bunun yolu nedir?

Sanırım sisleri sordunuz, sigorta kutusunda ufak bi müdahale ile yapılır, herhangi bir oto elektrikçinin yapabiliyor olması lazım.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.