Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 201313 yıl comment_169345 Merhaba arkadaşlar. Geçen gün arka bagaj stop lambasına küçük bir dokunuş yaptım. Reklamcıya gittim, stop lambasına uygun puntoda orjinal yazı karakteriyle FOCUS yazdırdım. Siyah mat zemine üzerine yazdırdım. Daha önce uygulayan varmıydı bilmiyorum. Benim çok hoşuma gitti. Özellikle gece çok güzel görünüyor. İşte görüntü. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 201313 yıl comment_169346 Merhaba arkadaşlar. Geçen gün arka bagaj stop lambasına küçük bir dokunuş yaptım. Reklamcıya gittim, stop lambasına uygun puntoda orjinal yazı karakteriyle FOCUS yazdırdım. Siyah mat zemine üzerine yazdırdım. Daha önce uygulayan varmıydı bilmiyorum. Benim çok hoşuma gitti. Özellikle gece çok güzel görünüyor. İşte görüntü. bekir hocam on numara olmuş Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 201313 yıl Yazar comment_169358 bekir hocam on numara olmuş Bekir eline sağlık iyi olmuş..... süper duruyor.. Teşekkür ederim arkadaşlar. Maliyeti düşük bir uygulama (10TL) Beğenenlere tavsiye ederim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 201313 yıl comment_169361 Cok guzel olmus. O stop lambasi nasillcikiyor yerinden. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 201313 yıl Yazar comment_169364 Cok guzel olmus. O stop lambasi nasillcikiyor yerinden. Tşk ederim. Yerinden çıkarmıyoruz kardeşim. Dikdörtgen şeklinde kesilmiş stikeri ortalayarak yapıştırıyosun. Üstündeki şeffaf yapışkanı çaıkrıyorsun. Daha sonra maket bıçağı ile stop lambasının etafını çevreleyerek kesiyorsun. Keserken stop lambasını ve boyaya zarar vermemeye dikkat ediyorsun. İşlem tamam. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 201313 yıl comment_169365 Çok güzel olmuş da HB ye olur mu ki yahu Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 201313 yıl comment_169381 Siz üzerine yapıştırdınız. Hımm, Focus 1 ve 2 lerde o stop lambasınının içine yapıştırıyorlardı stickerı. Üstten orjinal stop camı görünüyor, ancak frene basıldığında Focus yazıyordu. Eğer mümkünse gündüz resmini çekip paylaşabilir misiniz? Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 201313 yıl comment_169386 Tşk ederim. Yerinden çıkarmıyoruz kardeşim. Dikdörtgen şeklinde kesilmiş stikeri ortalayarak yapıştırıyosun. Üstündeki şeffaf yapışkanı çaıkrıyorsun. Daha sonra maket bıçağı ile stop lambasının etafını çevreleyerek kesiyorsun. Keserken stop lambasını ve boyaya zarar vermemeye dikkat ediyorsun. İşlem tamam. basınçlı su ile yıkarken çıkmasın Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 14, 201313 yıl Yazar comment_169397 Bu da gündüz çekimleri. Cok guzel olmus. O stop lambasi nasillcikiyor yerinden. Harika gerçekten çok hoş durmuş Çok güzel olmuş da HB ye olur mu ki yahu Beğendim... basınçlı su ile yıkarken çıkmasın Şık olmuş, elinize sağlık.... Teşekkür ederim arkadaşlar. Basunçlı su ile çıkabilir tabiki. dikkat edecek yıkamacı arkadaşlar. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın