Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Sizce Doğru Zamanmı?


Turgay Özdemir

Önerilen Mesajlar

slm merhaba 29 yaşında izmir de ikamet ediyorum yaklaşık 1 aydır araştırmalarım sonucu focus almaya karar verdim 16, tdci titanyum smart paket arkas ta bana verilen fiyat 59 bin peşin fiyat kredili 60.100 civarı gibi bişeydi bu aracı alınca pişmanlık duymayacağım sanırım forumu incelediğim kadarıyla sizce 0 araç almak için uygun zamanmı haziran fiyatları da gelmedi bu hafta sonuçlandırayım diyordum...sizce bekleyimmi?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Biraz şans sanrım Nisan son haftasında sizin durumunuzdaydım, Tüm markaların tüm bayileri Mayıs da kesin artacak dedi, Tam tersi oldu 1000lira düştü.Fakat bunu kim belirliyor bilmiyorum ama tam tersi de olabilir.. Kısmet bence..

 

Ama daha tecrübeli arkadaşlar daha kesin bilgi verebilir...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Daha fazla düşmez fiyat zaten geçen ay muazzam düşüş yaşandı kimine göre az kimine göre fazla ama başarılı oldukları kesin stoklar bitti deniliyor net bilgim yok. Zam gelebilir birazcık.

 

O yüzden alırsanız pişman olmazsınız.Ayrıca verdiğiniz bilgiler kısıtlı araç hakkında bu sebeple fiyat'a yorum yapamıyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

aynı aracı bilader sipariş verdi, 20 günden önce gelmez dendi. araç gemide, beyaz ı için..

düşürtebilirseniz 500 tl daha indirmeye bakın..inmezlerse ankara bayilerinede sorabilirsiniz ama izmir e dönüşte yakıt alacaksınız değmez..

 

daha fazla indirim zor gibi görünüyor, stoklarda focus yok..bu ay yapılan indirim amacına ulaşmış görünüyor, neden daha fazla indirsinler.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.