Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Arabanın Sola Kayması

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Hayırlı geceler....arkadaşlar 20 gündür aracım sola biraz kayıyor.dün gecede tesadüfen bu konuyu kayınçoma söyledim.gel bir de sen kullan dedim.aynı şeyi o da söyledi.benzin istasyonunda lastik havalarını bakalım dedik.bir de ne görelim ön sol lastik janta kadar inmiş.sabah farkına varmadan binsek düşünün neler olur.neyse lastikçiye gittim.çivi batmış.adam çıkardı.yamayı yaptı.lastiği kurtardım.ama hala sola biraz kayma var..ford servis garantide buna bakar mı...rot-balans sorunu olabilir mi?

metin gercek tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Ford serviste yok mu...İstanbul Anadolu yakasında bildiğiniz bir yer var mı?ben MALTEPE tarafında oturuyorum.fiyatları ne civards

Yanıtlama zamanı:

Hayırlı geceler....arkadaşlar 20 gündür aracım sola biraz kayıyor.dün gecede tesadüfen bu konuyu kayınçoma söyledim.gel bir de sen kullan dedim.aynı şeyi o da söyledi.benzin istasyonunda lastik havalarını bakalım dedik.bir de ne görelim ön sol lastik janta kadar inmiş.sabah farkına varmadan binsek düşünün neler olur.neyse lastikçiye gittim.çivi batmış.adam çıkardı.yamayı yaptı.lastiği kurtardım.ama hala sola biraz kayma var..ford servis garantide buna bakar mı...rot-balans sorunu olabilir mi?

Başlığı okuduğumda kesin hava basıncı ile alakalı diye düşünürken siz bulmuşsunuz zaten sorunu :)

Aynı sorun bendede vardı ve hava basıncı eksikti.

Yanıtlama zamanı:

Rot ayarı 25 liraya yapılıyor. En azından Bodrum da böyle..

Yanıtlama zamanı:

Jant üzerine ne kadar süre gidildi? O esnada jant hasar görmüş olabilir mi?

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Jantta eğilme yok.lastikte bile hasar yokmuş..lastikçi öyle söyledi

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.