Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 201313 yıl comment_167006 Hayırlı geceler....arkadaşlar 20 gündür aracım sola biraz kayıyor.dün gecede tesadüfen bu konuyu kayınçoma söyledim.gel bir de sen kullan dedim.aynı şeyi o da söyledi.benzin istasyonunda lastik havalarını bakalım dedik.bir de ne görelim ön sol lastik janta kadar inmiş.sabah farkına varmadan binsek düşünün neler olur.neyse lastikçiye gittim.çivi batmış.adam çıkardı.yamayı yaptı.lastiği kurtardım.ama hala sola biraz kayma var..ford servis garantide buna bakar mı...rot-balans sorunu olabilir mi? Mayıs 28, 201313 yıl metin gercek tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 201313 yıl comment_167007 Laser destekli bir balanscıya gidin derim. Ford olması şart değil. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 201313 yıl Yazar comment_167009 Ford serviste yok mu...İstanbul Anadolu yakasında bildiğiniz bir yer var mı?ben MALTEPE tarafında oturuyorum.fiyatları ne civards Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 201313 yıl comment_167010 Ford serviste yok mu...İstanbul Anadolu yakasında bildiğiniz bir yer var mı?ben MALTEPE tarafında oturuyorum.fiyatları ne civards Şahsuvaroğluna geçin o zaman. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 201313 yıl comment_167045 Hayırlı geceler....arkadaşlar 20 gündür aracım sola biraz kayıyor.dün gecede tesadüfen bu konuyu kayınçoma söyledim.gel bir de sen kullan dedim.aynı şeyi o da söyledi.benzin istasyonunda lastik havalarını bakalım dedik.bir de ne görelim ön sol lastik janta kadar inmiş.sabah farkına varmadan binsek düşünün neler olur.neyse lastikçiye gittim.çivi batmış.adam çıkardı.yamayı yaptı.lastiği kurtardım.ama hala sola biraz kayma var..ford servis garantide buna bakar mı...rot-balans sorunu olabilir mi? Başlığı okuduğumda kesin hava basıncı ile alakalı diye düşünürken siz bulmuşsunuz zaten sorunu Aynı sorun bendede vardı ve hava basıncı eksikti. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 201313 yıl comment_167047 Rot ayarı 25 liraya yapılıyor. En azından Bodrum da böyle.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 201313 yıl comment_167060 Jant üzerine ne kadar süre gidildi? O esnada jant hasar görmüş olabilir mi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 201313 yıl Yazar comment_167137 Jantta eğilme yok.lastikte bile hasar yokmuş..lastikçi öyle söyledi Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın