Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Lastik Konusunda Yardım

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

4 adet 195 60 r 15 lastik bakıyorum fiyat olarak uygun kaliteli hangi markaları önere bilirsiniz... 

Yanıtlama zamanı:

Yakup seni arayacaktım di mi (( :

Yanıtlama zamanı:

yaz-kış ayrı ayrı kullanıyorsanız..yazlık için pirelli P1

tek tip lastikse..pirelli P7

Yanıtlama zamanı:

4 adet 195 60 r 15 lastik bakıyorum fiyat olarak uygun kaliteli hangi markaları önere bilirsiniz... 

Otostart diye bir sitenin kampanyasi vardi galiba. Sizin ebattaki goodyeari 116 tl gibi bir fiyata verkyordu.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

pirelli p 6 aldım 2 yıl önce 15 000 km olmadan tel kırdı aniden çıkan bir durum olduğundan dolayı da fazla bi bütçem yok dolayısı ile uygun fiyatlı ama iyi bi lastik olmalı sonuçta lastik bu çok önemli hayati önem için yumuşak hamur nasıl olur artıları eksileri nelerdir ....

Yanıtlama zamanı:

pirelli p 6 aldım 2 yıl önce 15 000 km olmadan tel kırdı aniden çıkan bir durum olduğundan dolayı da fazla bi bütçem yok dolayısı ile uygun fiyatlı ama iyi bi lastik olmalı sonuçta lastik bu çok önemli hayati önem için yumuşak hamur nasıl olur artıları eksileri nelerdir ....

Bu sorular için http://www.focusclubtr.com/forum/79-lastik-ve-jant-se%C3%A7imleri/ bu link yardımcı olabilir. incelemekte fayda var..

Continental alın madem öyle

Yanıtlama zamanı:

Pirelliyi savunmak gibi bir niyetim yok ama cok sert ve koseli bir kasise hizli dusulmus olabilir. Tel kirilmasinin en buyuk sebeplerindendir bu olay. Tabi size dusmussunuzdur demiyorum.

Ben michelin, continental ve goodyear uclusunden yanayim. Ancak kullanim tarzim daha yumusak olsa, lastikten beklentilerim dusuk olsa hic cekinmeden ikinci ucuncu sinif lastiklerden alabilirim.

Ve iygin fiyata petlas falan alinabilir belki.

Birde alacaginiz lastigi takacaginiz aracin marka ve modeli nedir. focus 1 olabilir diye tahmin ediyorum. Ancak f1 in lastik ebati 195/65/15 degil mi?

Cepten girdigim icin aracinizin ne oldugunu goremedim su an.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Pirelliyi savunmak gibi bir niyetim yok ama cok sert ve koseli bir kasise hizli dusulmus olabilir. Tel kirilmasinin en buyuk sebeplerindendir bu olay. Tabi size dusmussunuzdur demiyorum.

Ben michelin, continental ve goodyear uclusunden yanayim. Ancak kullanim tarzim daha yumusak olsa, lastikten beklentilerim dusuk olsa hic cekinmeden ikinci ucuncu sinif lastiklerden alabilirim.

Birde alacaginiz lastigi takacaginiz aracin marka ve modeli nedir. focus 1 olabilir diye tahmin ediyorum. Ancak f1 in lastik ebati 195/65/15 degil mi?

ümit bey f1 195 60 r 15 orjinali bu 

aracı çok sakınarak kullanırım kasis çukur hep kaçmışımdır kimisi aynı noktada çok beklemiş araba dedi kimisi çukur dedi velhasıl teller kırılmış hangi lastikler kırmıştır onu da bilmiyorum ama şu var lastikler daha sıfır gibi  :) uygun fiyatlı ama kalite konusunda da orta üzeri bir şey olması gerek çok kalitesiz bir şey alamam malüm can taşıyo 

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.